درمان آلرژی فصلی با روشهای خانگی و گیاهی
آلرژی واکنش افراطی سیستم ایمنی بدن به عوامل مختلف و موادی است که به طور طبیعی بیضرر است اما بر اثر واکنش سیستم ایمنی بدن به یک سری مواد بیضرر به وجود میآید.
خبرگزاری میزان -
به گزارش گروه فضای مجازی به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، برخی مواد غذایی در تقویت سیستم ایمنی و پیشگیری از بروز آلرژیهای فصلی موثرند:
1. مصرف انواع ویتامین های گروه B مانند غلات
2. گوشت، لبنیات
3. انواع سبزیهای برگ سبز تیره مثل اسفناج، کرفس و انواع ویتامین های گروه C، مانند مرکبات و سبزیهای تازه و نیز سبزیجات غنی از ویتامین A همچون هویج میتواند از شدت عوارض ناشی از آلرژیها بکاهد.
4. مصرف ماست کم چرب به خصوص ماست پروبیوتیک (فرآورده هایی که مایه بایو به آنها افزوده شده است و هضم و جذب مواد خوراکی درون دستگاه گوارش به کمک آنها انجام می شود) میتواند حساسیت را در افراد مستعد آلرژی کمتر کند.
بر این اساس افرادی که به گرما و حتی گرده گیاهان حساسیت دارند، با خوردن روزانه ۲ تا ٣ لیوان ماست از ماه های قبل از شروع فصل آلرژی زا در مقابل حساسیتهای فصلی ایمن میشوند.
5. همچنین نوشیدن چای سبز به دلیل برخورداری از آنتی اکسیدان بالا، علائم التهابی در شخص را کاهش میدهد.
6. سیر و پیاز نیز به عنوان یک تقویت کننده بسیار قوی سیستم ایمنی بدن و یک ماده غذایی ضدباکتری و ویروس به کاهش عوارض آلرژی کمک میکند.
7. مصرف روغنهای امگا۳ شامل روغن ماهی و روغن دانه کتان و کانولا به پیشگیری از بروز عوارض آلرژی و نیز به تأمین مواد معدنی نظیر ید و روی نیز کمک میکند.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *