دانشگاه علوم پزشکی شیراز متولی ایران و هند در علوم پزشکی می شود

1:25 - 11 آذر 1395
کد خبر: ۲۵۰۳۸۳
دسته بندی: جامعه ، عمومی
رایزن علمی ایران در هند گفت: دانشگاه علوم پزشکی شیراز با همکاری دانشگاههای علوم پزشکی کلان منطقه ۵ متولی امر همکاری کشور ایران و هند در علوم پزشکی است.
به گزارش گروه جامعه ،سید محمدرضا خلیلی در نشست بررسی زمینه های همکاری علمی دانشگاه علوم پزشکی شیراز با دانشگاه های هند، هدف از این نشست را، ارتباط و همکاری دو کشور ایران و هند در خصوص مسایل علوم پزشکی عنوان کرد. 

وی افزود: دانشگاه علوم پزشکی شیراز، به عنوان مرکزیت کلان منطقه پنج کشوری در وزارت بهداشت تعریف شده است و تمام ارتباط با کشور هند از سوی این دانشگاه و همکاری دانشگاه های زیر مجموعه قطب پنج، در حوزه علوم پزشکی، برقرار می شود.

خلیلی از جمله محورهای این همکاری را، ارزشیابی دانشگاه ها، تبادل دانشجویان ایرانی و هندی، حوزه های علوم پزشکی مانند بیوتکنولوژی، نانوتکنولوژی، مهندسی پزشکی و فناوری اطلاعات، نام برد.

وی با بیان اینکه باید دانشگاه های مورد تایید کشور هند که مدرک آن قابل ارزش باشد، شناسایی شود، ادامه داد: همچنین باید امکاناتی که در کشور هند فراهم است و دانشجویان ایرانی برای ادامه تحصیل به این کشور عزیمت می کنند مشخص و در کشور ایران فراهم شود و از سویی دیگر، دانشجویان هندی در ایران جذب شوند.

رایزن علمی ایران در هند اضافه کرد: از دیگر تصمیم های این نشست همفکری، اعزام گروهی از مجموعه دانشگاه های کلان منطقه پنج، به کشور هند بود تا در خصوص موسسات و انستیتو های معتبر کشور هند گفتگو کنند و برای همکاری، شرکت های معتبری که در حوزه بیوتکنولوژی، نانوتکنولوژی فعالیت دارند، شناسایی شود.

وی با بیان اینکه هند از کشورهای معتبر در فناوری اطلاعات است، گفت: با توجه به تمهیداتی که دانشگاه علوم پزشکی شیراز دارد، امیدواریم این دانشگاه بتواند پزشکی را به کمک فناوری اطلاعات پیاده سازی کند، زیرا این کار، امر مهمی در کاهش هزینه ها، خدمات و سرویس دهی مناسب تر و در اختیار قرار گرفتن امکانات با بازدهی بالا، به شمار می رود.

خلیلی، با معرفی اجمالی دانشگاه های هند، به وجود انبوهی از داوطلبان هندی متقاضی تحصیل در دانشگاه های ایران به ویژه در ایالت های مسلمان نشین این کشور اشاره کرد و آمادگی خود را برای ایفای نقش موثر برای معرفی توانمندی های دانشگاه علوم پزشکی شیراز در هند، اعلام و بر توانمندی بالای همکاری های علمی به ویژه در حوزه های بیوتکنولوژی، نانونکنولوژی، مهندسی پزشکی و فناوری اطلاعات، تاکید کرد.

محمدهادی ایمانیه رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز با استقبال از توسعه روابط علمی با دانشگاه ها و موسسات علمی هند، نقش رایزن علمی ایران در هند در همکاری با معاونت بین الملل دانشگاه، برای گسترش این همکاری ها را اساسی عنوان کرد.

ایمانیه با برشمردن توانمندی های دانشگاه علوم پزشکی شیراز و ارایه دوره های تکمیلی برای فارغ التحصیلان ایرانی دانشگاه های هند در این دانشگاه، لزوم برنامه ریزی سریع برای عملیاتی کردن زمینه های همکاری و انجام هماهنگی های لازم با وزارت بهداشت را مورد تاکید قرار داد.

در این دیدار نصراله عرفانی معاون بین الملل دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز یادآور شد: طی دو دوره فراخوان گذشته، متقاضیان از کشور هند بیشترین داوطلب تحصیل در دانشگاه علوم پزشکی شیراز هستند و هم اکنون تعداد بسیاری از دانشجویان خارجی پذیرفته شده در برنامه آموزش بین الملل دانشگاه (IEP)،  اهل کشور هند هستند.

عرفانی با بیان این نکته که در برنامه آمایش سرزمین، هند جزو دانشگاه های هدف کلان منطقه قطب پنج است، بر وجود برنامه های ارتباطی با دانشگاه های هند به ویژه در ارایه دوره های تحصیلی مشترک و ارتباطات علمی در حوزه های پژوهشی و فناوری در دستور کار این معاونت، تاکید کرد.

معاون بین الملل دانشگاه علوم پزشکی شیراز، افزود: پیرو تماس های قبلی با رایزن علمی ایران در هند، برگزاری دوره های تحصیلی مشترک با دانشگاه های هند و امکان ارایه دوره های تکمیلی برای دانشجویان ایرانی فارغ التحصیل هند در دست انجام بوده و در این خصوص، با معاونت آموزشی وزارت بهداشت رایزنی های لازم، صورت می گیرد.

عرفانی همچنین از اعزام نخستین هیات متشکل از اعضای کارگروه فناوری زیستی کلان منطقه پنج، به کشور هند در آینده نزدیک خبر داد.

معاون بین الملل دانشگاه علوم پزشکی شیراز، تعداد زیاد دانشجویان ایرانی در حال تحصیل و بررسی امکان طی دوره های تکمیلی برای فارغ التحصیلان ایرانی دانشگاه های هند در شیراز را از دیگر مطالب مطرح شده در این نشست، عنوان کرد.

//



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *