مهربانی با نوزادان مغز آنها را گیراتر میکند
دانشمندان به این نتیجه رسیدهاند که پاسخگویی به نیاز امنیت و عشق در کودکان میتواند مغز آنها را برای فرا گرفتن اتفاقات مختلف گیراتر کند.
خبرگزاری میزان -
به گزارش گروه فضای مجازی به نقل از فارس، محققان دانشگاه کمبریج بر این باورند زمانی که امواج مغزی نوزادان با والدین آنها ارتباط برقرار میکند، میزان یادگیری این گروه از افراد به بالاترین سطح میرسد.
آخرین مطالعات علمی نشان میدهد حرف زدن با نوزادان، خواندن اشعار کودکانه، رفتارهای محبتآمیز و مراقبتهای صمیمانه به صورت مستقیم روی آنها اثر میگذارد و این اتفاقات باعث میشود مغز نوزادان بهتر رشد کند.
محققان میگویند پاسخگویی به نیاز امنیت، ایمنی و عشق در نوزادان موجب میشود ارتباطات داخلی مغز آنها به خوبی شکل بگیرد و آنها بهتر از دیگر همسن و سالان خود فرآیند یادگیری مسایل مختلف را انجام دهند.
این خبر نتایج حاصل از پروژه اسکن مغزی نوزاد در دانشگاه کمبریج است که دانشمندان بر اساس آن متوجه شدند مهربانی با این گروه از افراد میتواند باعث شود مغز آنها به صورت کارآمدتر مسایل را یاد بگیرد.
دنیا برای نوزاد مجموعهای از منظرهها، صداها و اطلاعات محسوب میشود. نوزادان پس از گذشت مدت کوتاه فرآیند یادگیری را آغاز میکنند و هرچه این مجموعه بهتر در مقابل او نمایان شود، در اتفاقات مختلف مانند یادگیری زبان بهتر عمل میکنند.
انتهای پیام /
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *