چای دارو است ولی بدون «اسانس»
مدیرکل آزمایشگاههای مرجع کنترل سازمان غذا و دارو با تشریح خواص دارویی چای گفت: چای ایرانی بهتر از چای خارجی است زیرا دچار اسانس زیاد نیست و همچنین ماندگاری آفت بر اثر رطوبت بالا در کشور مبدع کشت را ندارد.
خبرگزاری میزان -
به گزارش گروه فضای مجازی به نقل از تسنیم، حسین رستگار مدیرکل آزمایشگاههای مرجع کنترل سازمان غذا و دارو با اشاره به اینکه مردم سعی کنند از چایهای ایرانی بنوشند، اظهار داشت: کیفیت چای ایرانی آنچنان فرقی با چای خارجی که بیشتر از کشورهای سریلانکا و هندوستان است، ندارد و حتی کیفیت سلامت آن نیز بیشتر است.
وی با تأکید بر پرهیز مردم از نوشیدن چایهای خارجی که با اسانس است، ادامه داد: البته تمام این اسانسها با مجوز به چایها اضافه میشود ولی متعاقباً بهتر است مردم از اسانسهای طبیعی بهمانند هل و دارچین استفاده کنند.
مدیرکل آزمایشگاههای مرجع کنترل سازمان غذا و دارو همچنین با اشاره به اینکه رطوبت کشورهای هندوستان و سریلانکا بیش از مزارع چای ایرانی است، ادامه داد: بنابراین این رطوبت بالا باعث میشود ماندگاری کود و آفتهای چای بیشتر شود بنابراین چای ایرانی کمتر دچار کود و آفت هستند.
رستگار با اشاره به اینکه بهواقع چای نوعی دارو به حساب میآید، خاطرنشان کرد: بنابراین باید این نوشیدنی را بدون اسانس مصرف کرد و در صورت طعمدار کردن میتوان از اسانسهای طبیعی در داخل چای بهره برد.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *