تاثیر تغذیه بر کنترل "اختلال کم توجهی - بیش فعالی"
کارشناسان سلامت معتقدند رعایت نکات تغذیهای میتواند در کنترل علائم اختلال کم توجهی – بیش فعالی موثر باشد.
خبرگزاری میزان -
به گزارش گروه فضای مجازی به نقل از ایسنا، به گفته محققان توجه به تغییر محتویات رژیم غذایی برای حفظ سلامت مغز و کاهش علائم اختلال کم توجهی – بیش فعالی حائز اهمیت است. همچنین ضرورت دارد دریافت کالری تحت کنترل باشد و حرکتهای ورزشی به طور مرتب انجام شود.
تاکنون بیشتر تحقیقات انجام گرفته در فاکتورهای غذایی در کنترل این اختلال رفتاری بر کودکان تمرکز داشته و به همین دلیل مشخص نبود این فاکتورها تا چه حدی در بزرگسالان هم موثر است.
برخی مطالعات حاکی از آن است که اختلال کم توجهی – بیش فعالی در کودکان با حساسیت به انواع خوراکیها و افزودنیهای غذایی مرتبط است. به همین دلیل حائز اهمیت است که برای شناسایی حساسیتهای غذایی احتمالی تستهایی روی مبتلایان انجام شود. حساسیتهای غذایی در میان علائم دیگر میتواند به افزایش وزن هم کمک کند.
در این مطالعات آمده است چربیهای غیراشباع چند زنجیرهای از قبیل آنچه که در روغن ذرت موجود است با افزایش سطح علائم این اختلال رفتاری همراه است.
به گزارش مدیکال دیلی، همچنین رژیمهای غذایی کتوژنیک (چربی بالا، پروتئین در حد متوسط و کربوهیدرات کم) مشکلات روحی را در مردان بهبود داده اما در زنان تشدید میشود. در واقع تئوری مطرح شده حاکی از آن است که حساسیت به مواد قندی علائم اختلال کم توجهی – بیش فعالیت را تشدید کرده و به همین دلیل مواد قندی به عنوان محرک غذایی که باید تحت کنترل قرار گیرد در نظر گرفته میشود.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *