گیاهان عجیب و پرمصرف+تصاویر
بسیاری از ما تصویری درباره شکل اولیه خوراکی های گیاهی پرمصرف نداریم، این مواد خوراکی معمولا از درختان، درختچه ها و بوته های خاص و عجیب و غریبی به دست می آیند، دارچین، وانیل، بادام زمینی و ...از جمله آنها به شمار می روند.
خبرگزاری میزان -
۱۰. دارچین
دارچین از پوست درخت همیشه سبز، استوایی و پربرگی گرفته می شود که ارتفاع آن به ۲۰ تا ۴۰ متر می رسد. این درخت در سریلانکا جنوب شرق آسیا و آمریکای جنوبی به وفور یافت می شود.
۵.کاشو، بادام هندی
۲.قهوه
قهوه از جمله محصولات گیاهی پرکاربرد در کشورهای مختلف جهان است. دانه های قهوه تخم مرغی شکل اند و به صورت خوشه ای بر روی درختان کوچک میرویند. تیم گیاه بیشتر در جنوب آفریقا و برخی مناطق استوایی آسیا به چشم می خورد. ۱. کاکائو
کاکائو درختی است که بین ۴ تا ۱۰ متر ارتفاع دارد. برگهای آن ساده و نسبتا بزرگ است. گل های کاکائو قرمز و میوه آن زرد رنگ است. هر میوه کاکائو محتوی ۲۵ تا ۴۵ دانه است.
به گزارش گروه فضای مجازی به نقل از تابناک باتو، بسیاری از ما تصویری درباره شکل اولیه خوراکی های گیاهی
پرمصرف نداریم. این مواد خوراکی معمولا از درختان، درختچه ها و بوته های
خاص و عجیب و غریبی به دست می آیند. دارچین، وانیل، بادام زمینی و ...از
جمله آنها به شمار می روند.
در این گزارش تصاویر تعدادی از درختان عجیب را می بینیم که از آنها مواد غذایی مشهور و پر مصرفی تولید می شود.
در این گزارش تصاویر تعدادی از درختان عجیب را می بینیم که از آنها مواد غذایی مشهور و پر مصرفی تولید می شود.
۱۰. دارچین
دارچین از پوست درخت همیشه سبز، استوایی و پربرگی گرفته می شود که ارتفاع آن به ۲۰ تا ۴۰ متر می رسد. این درخت در سریلانکا جنوب شرق آسیا و آمریکای جنوبی به وفور یافت می شود.
۹. بادام زمینی
گیاه بادام زمینی قبل از میوه دادن به سمت زمین خم می شود و دانه ها را در زمین دفن می کند. این دانه ها مراحل رشد خود را در زمین می گذرانند و در زمین می رسند، به همین دلیل به آنها بادام زمینی گفته می شود. بوته بادام زمینی دارای ساقه های راست و تیز و مرکب از ۴ برگچه است. گل های آن به رنگ زرد است که پس از انجام تلقیح دم آن خم می شود و به سطح خاک می رسد و دوباره کم کم در خاک فرو می رود و میوه در داخل خاک شکل می گیرد.
گیاه بادام زمینی قبل از میوه دادن به سمت زمین خم می شود و دانه ها را در زمین دفن می کند. این دانه ها مراحل رشد خود را در زمین می گذرانند و در زمین می رسند، به همین دلیل به آنها بادام زمینی گفته می شود. بوته بادام زمینی دارای ساقه های راست و تیز و مرکب از ۴ برگچه است. گل های آن به رنگ زرد است که پس از انجام تلقیح دم آن خم می شود و به سطح خاک می رسد و دوباره کم کم در خاک فرو می رود و میوه در داخل خاک شکل می گیرد.
۸. وانیل
وانیل یکی از ادویه جات است که به دلیل عطر و طعم دلپذیر خود مورد توجه قرار گرفته است. این ادویه از یک نوع گل ارکیده به دست می آید که به آن Vanilla orchid گفته می شود.
وانیل یکی از ادویه جات است که به دلیل عطر و طعم دلپذیر خود مورد توجه قرار گرفته است. این ادویه از یک نوع گل ارکیده به دست می آید که به آن Vanilla orchid گفته می شود.
۷.کنجد
گیاه کنجد تا دو متر ارتفاع دارد و مصرف آن سابقه ای طولانی در تاریخ آشپزی دارد.
گیاه کنجد تا دو متر ارتفاع دارد و مصرف آن سابقه ای طولانی در تاریخ آشپزی دارد.
۶. آناناس
۵.کاشو، بادام هندی
۴. زعفران
زعفران گیاهی نیمه گرمسیری و خوش طعم و رنگ است از هر ۴۰۰۰ گل زعفران تنها ۲۸ گرم زعفران خالص تولید می شود.
زعفران گیاهی نیمه گرمسیری و خوش طعم و رنگ است از هر ۴۰۰۰ گل زعفران تنها ۲۸ گرم زعفران خالص تولید می شود.
۳.پسته
درخت پسته کوتاه است. پسته در آسیای میانه و خاورمیانه به وفور یافت می شود.
درخت پسته کوتاه است. پسته در آسیای میانه و خاورمیانه به وفور یافت می شود.
۲.قهوه
قهوه از جمله محصولات گیاهی پرکاربرد در کشورهای مختلف جهان است. دانه های قهوه تخم مرغی شکل اند و به صورت خوشه ای بر روی درختان کوچک میرویند. تیم گیاه بیشتر در جنوب آفریقا و برخی مناطق استوایی آسیا به چشم می خورد.
کاکائو درختی است که بین ۴ تا ۱۰ متر ارتفاع دارد. برگهای آن ساده و نسبتا بزرگ است. گل های کاکائو قرمز و میوه آن زرد رنگ است. هر میوه کاکائو محتوی ۲۵ تا ۴۵ دانه است.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *