دسرهای خوراکی عامل افزایش ریسک حمله آسم
مطالعه جدید نشان می دهد دسرهای خوراکی حمله آسم را تا ۵۳ درصد افزایش می دهند.
خبرگزاری میزان -
به گزارش گروه فضای مجازی به نقل از مهر، تحقیق پژوهشگران نشان می دهد دسترسی به میوه و سبزیجات تازه می تواند ریسک تجربه حملات آسم را کاهش دهد.
نتایج این مطالعه آشکار ساخته است کودکانی که در نزدیکی فروشگاه های غذا زندگی می کنند بیشتر در معرض ابتلا به آسم قرار دارند.
در این تحقیق اذعان می شود رابطه بین تغذیه سالم و کاهش ریسک آسم به خوبی مشخص نیست اما شواهد نشان می دهد افرادی که از رژیم های غذایی سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی پیروی می کنند کمتر در معرض ابتلا به آسم قرار دارند.
محققان نمودار سلامت ۲۰۴۳ کودک ۶ تا ۱۸ سال را بررسی کردند. تمامی کودکان تحت چکاپ منظم قرار داشتند. تیم تحقیق مشخص کرد که ۵۷ درصد شرکت کنندگان حداقل در نیم مایلی فروشگاه ها و ۱۰ درصد حداقل در یک مایلی فروشگاه های مواد غذایی زندگی می کردند.
تیم تحقیق دریافت ۲۱ درصد کودکانی که در نزدیکی فروشگاه ها زندگی می کردند مبتلا به آسم بودند.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *