«بمب اتمی نصرالله» هنوز در حیفا است
تلاش رژیم صهیونیستی برای انتقال محموله های آمونیاک از خلیج حیفا با شکست مواجه شد و ده ها هزار صهیونیست همچنان در معرض تهدید آن هستند.
خبرگزاری میزان -
به گزارش گروه بین الملل به نقل از العالم، اگر این محموله های آمونیاک هر جنگ احتمالی بعدی با حزب الله آسیب ببیند نتیجه آن برای شهرک نشینان شمال فلسطین اشغالی مصیبت بار خواهد بود.
روزنامۀ الاخبار نوشت پس از تهدید سید حسن نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان درباره هدف قرار دادن این محموله ها در صورت بروز جنگ، محافل سیاسی و رسانه ای رژیم صهیونیستی آن را «بمب اتمی نصرالله» نامیدند.
وزارت محیط زیست رژیم صهیونیستی از شکست برنامه اش برای انتقال این محموله ها از حیفا خبرداده است. این وزارت خانه به شماری از شرکت ها پیشنهاد داده بود کارخانه تولید آمونیاک را به منطقه روتم در صحرای نقب واقع در جنوب فلسطین و دور از مناطق مسکونی منتقل کنند اما هیچ شرکتی برای انجام این پروژه ابراز تمایل نکرد. انتخاب صحرای نقب برای احداث کارخانه جایگزین پس از مخالفت شهرها و شهرک های صهیونیست نشین در مناطق دذیگر فلسطین اشغالی با احداث چنین کارخانه ای صورت گرفت؛ چون اهالی این مناطق نسبت به تهدید حزب الله نگرانند به همین دلیل رژیم صهیونیستی مجبور شد جنوب صرای نقب را برگزیند.
رژیم صهیونیستی پس از تهدیدهای نصرالله در فوریه گذشته، به شهرک نشینان شمال فلسطین اشغالی وعده داده بود که محموله های آمونیاک را به نقب منتقل ساخته و به خطر آن پایان دهد؛ چون موشک های این حزب می تواند محموله های گاز آمونیاک در حیفا را منفجر ساخته و به مرگ ده ها هزار صهیونیست منجر شود.
محموله های آمونیاک در حیفا حاوی 12 هزار تن ماده سمی است که در صورت حمله موشکی یا جنگی می تواند منفجر شده، نشت کند و انتشار یابد. روزنامه معاریو رژیم صهیونیستی نوشت: «ارزیابی ها حکایت از کشته شدن 17 هزار صهیونیست در صورت نشت فقط یک پنجم گاز موجود در این محموله ها دارد که امکان دارد تا 80 هزار نفر نیز افزایش یابد».
کارشناسان زیان مادی چنین رخدادی را نیز 10 میلیارد دلار برآورد کرده اند.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *