لزوم تدوین فهرست رسمی داروهای ایران توسط سازمان غذا و دارو/ تجویز داروهای خارج از لیست مذکور تخلف محسوب می شود
سخنگوی کمیسیون تلفیق برنامه ششم گفت: بر اساس مواد مصوب در کمیسیون تلفیق تدوین فهرست رسمی داروهای ایران توسط سازمان غذا و دارو امکان پذیر است از این رو تجویز داروهای خارج از فهرست یاد شده، تخلف محسوب می شود.
خبرگزاری میزان -
به گزارش گروه سیاسی به نقل از خانه ملت؛ محمد خدابخشی در تشریح نشست عصر امروز (یکشنبه 23 آبان ماه) کمیسیون تلفیق لایحه برنامه ششم توسعه، گفت: در جلسه امروز ادامه ماده 19 و 20 پیشنهادی دولت بررسی شد و در این میان پیشنهادات کمیسیون بهداشت و درمان مجلس ارائه شده به کمیسیون تلفیق برنامه به رای نمایندگان گذاشته شد.
نماینده مردم الیگودرز در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: در جریان بررسی ماده 19 لایحه برنامه ششم توسعه مبتنی بر پیشنهاد کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، نمایندگان با مفاد بند 9 و 10 این ماده موافقت کردند. همچنین اعضای کمیسیون تلفیق برنامه ششم با بند سوم ماده 20 این لایحه نیز موافقت خود را اعلام کردند.
وی افزود: بند 9 ماده 19 لایحه برنامه ششم توسعه که مبتنی بر پیشنهاد کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی است عبارت است از « پایگاه اطلاعات برخط بیمه شدگان درمان کشور در سال اول برنامه در سازمان بیمه سلامت تشکیل می گردد. از ابتدای سال دوم برنامه، شیوه دریافت خدمات بیمه شدگان از مراکز بهداشتی، تشخیصی، درمانی و دارویی به صورت واحد و یکسان توسط سازمان بیمه سلامت طراحی و اجرا می شود.»
خدابخشی بند 10 این مادره را نیز اینگونه تصریح کرد و گقت: در بند دهم ماده 19 تاکید شده تا «آیین نامه یکسان سازی ماخذ کسر حق بیمه تا پایان سال اول برنامه توسط سازمان تهیه و از ابتدای سال دوم برنامه کسر حق بیمه سلامت بر اساس آن صورت می پذیرد.»
سخنگوی کمیسیون تلفیق برنامه در ادامه بند سوم ماده 20 لایحه برنامه ششم توسعه را یادآور شد و گفت: در بند سوم ماده 20 به موضوع فهرست رسمی داروهای ایران پرداخته شد که در این بند بر برخورد و مجازات با متخلفانی که اقدام به تجویز داروهای خارج از فهرست رسمی داروهای ایران می کنند نیز اشاره شد.
گفتنی است؛ بند سوم ماده 20 لایحه برنامه ششم توسعه مصوب کمیسیون تلفیق برنامه عبارت است از: « فهرست رسمی داروهای ایران توسط شورای بررسی و تدوین داروهای ایران مستقر در سازمان غذا و دارو تدوین می شود. تجویز داروهای خارج از فهرست یاد شده، تخلف محسوب شده و متخلف با توجه به شدت و ضعف عمل ارتکابی و تعدد و تکرار آن حسب مورد به مجازات های مندرج در تبصره (1) ماده 28 قانون سازمان نظام پزشکی مصوب 1383 محکوم می شود. آیین نامه اجرایی نحوه استقرار آن در شش ماه اول برنامه توسط سازمان و وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی ( سازمان غذا و دارو) تهیه و به تصویب هیات وزیران خواهد رسید.»
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *