سالانه یک میلیارد و 800 میلیون دلار ارز از محل صادرات پسته وارد کشور میشود
نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه تا قبل از تحریم ۹۰ درصد نیاز کشورهای دنیا از جمله اروپا را تامین میکردیم، گفت: از محل صادرات پسته، سالانه یک میلیارد و ۸۰۰ میلیون دلار ارز وارد کشور میشود.
خبرگزاری میزان -
به گزارش گروه سیاسی ، احمد انارکیمحمدی در همایش پیادهروی خانوادگی شهرستان انار اظهارداشت: شهرستان انار از شهرستانهای شمالی استان کرمان و پیشانی استان است.
وی با اشاره به اینکه پسته با مرغوبیت بالا در این شهرستان تولید میشود گفت: 17 استان کشور تولید کننده پسته هستند و جای خوشحالی است که ایران اسلامی تولیدکننده یکی از محصولات استراتژیک در جهان است.
نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه تا قبل از تحریم 90 درصد نیاز کشورهای دنیا از جمله اروپا را تامین میکردیم افزود: از محل صادرات پسته، سالانه یک میلیارد و 800 میلیون دلار ارز وارد کشور میشود.
وی با اشاره به اینکه مردم انار و رفسنجان در دوران جنگ تحمیلی از طریق صادرات پسته ارز زیادی وارد کشور کرده و در پیروزی جنگ نقش موثری داشتند، خاطرنشان کرد: امروز نیز بازار جدید پسته در حال شناسایی است و آن را پیگیری میکنیم.
انارکیمحمدی با تقدیر از زحمات استاندار کرمان در پیگیری مشکلات کشاورزان پسته گفت: رقیب اصلی ما در بخش صادرات آمریکا است و سالها تلاش میکند تا با تحریم ما را به عقب برگرداند.
وی با اشاره به اینکه آمریکا سالهای سال به ملت ما ظلم کرده است، اظهارداشت: آمریکا نمیتواند ما را از بازار پسته دور نگه دارد.
نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه حدود 3 میلیون نفر در کشور به صورت مستقیم و غیر مستقیم درگیر پسته هستند، گفت: حدود 300 هزار میلیارد تومان در این بخش انواع سرمایهگذاریها شده است.
وی با بیان اینکه شرکت تعاونی پسته رفسنجان که بحث صادرات کشور را با جدیت پیگیری میکند و صادرکنندگان خوبی هم عضو آن هستند، تصریح کرد: این شرکت تعاونی سالهای سال بحث قیمتگذاری پسته جهان را انجام میداد و حدود 70 هزار نفر عضو دارد و باید به همان دوران برگردد.
انارکیمحمدی با تاکید بر مدیریت منابع آبی توسط کشاورزان پسته افزود: با کمبود منابع شدید آبی روبهرو هستیم و باید از حداقلها بیشترین بهرهوری را داشته باشیم.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *