موفقیت پژوهشگران اصفهانی درساخت دستگاه تصفیه پساب چغندر
پژوهشگران، موفق به طراحی و ساخت دستگاه تصفیه کننده آب حاصل از شستشوی چغندر قند در اصفهان شدند.
خبرگزاری میزان -
به گزارش گروه جامعه ،سیامک سلطانی مدیر عامل این شرکت تولیدی گفت: این دستگاه قادر است با فیلتراسیون گل و لای حاصل از چغندر قند حدود 30 مترمکعب آب را در ساعت تصفیه و به چرخه ی مصرف برگرداند.
سلطانی افزود: پیش از این حجم پساب تولیدی کارخانه حدود 150 مترمکعب در ساعت بود که با طراحی و بومی سازی این دستگاه و اقدامات زیست محیطی دیگر مانند بازیافت آبهای فرایند تولید در حال حاضر به 15 مترمکعب در ساعت کاهش یافته است.
وی گفت: قابلیت تبدیل روزانه 50 تن گل و لای به خاک مرغوب کشاورزی ، کاهش مصرف روزانه 700 متر مکعب آب ، کاهش آلاینده های زیست محیطی ، جلوگیری از بوی نامطبوع و آلودگی سفره های آب زیرزمینی از مهمترین مزایای ساخت این دستگاه است.
سالانه 230 هزار تن چغندر قند در این واحد تبدیل به قند و شکر می شود.
سلطانی افزود: پیش از این حجم پساب تولیدی کارخانه حدود 150 مترمکعب در ساعت بود که با طراحی و بومی سازی این دستگاه و اقدامات زیست محیطی دیگر مانند بازیافت آبهای فرایند تولید در حال حاضر به 15 مترمکعب در ساعت کاهش یافته است.
وی گفت: قابلیت تبدیل روزانه 50 تن گل و لای به خاک مرغوب کشاورزی ، کاهش مصرف روزانه 700 متر مکعب آب ، کاهش آلاینده های زیست محیطی ، جلوگیری از بوی نامطبوع و آلودگی سفره های آب زیرزمینی از مهمترین مزایای ساخت این دستگاه است.
سالانه 230 هزار تن چغندر قند در این واحد تبدیل به قند و شکر می شود.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *