طرح ساماندهی توزیع کنندگان گوشت قرمز در استان تهران آغاز شد
محمدی گفت: طرح ساماندهی توزیع کنندگان گوشت قرمز از مرحله کشتار تا عرضه، با حضور پنج اکیپ گشتهای مشترک نظارتی تعزیرات حکومتی و نهادهای مربوط آغاز شد
خبرگزاری میزان -
به گزارش گروه حقوقی و قضایی ، به نقل از اداره کل روابط عمومی و اطلاع رسانی سازمان تعزیرات حکومتی، محمد محمدی، مدیر کل تعزیرات حکومتی استان تهران، گفت: طرح ساماندهی توزیع کنندگان گوشت قرمز از مرحله کشتار تا عرضه با مشارکت عوامل نظارتی طرح از جمله اتحادیه و انجمنهای گوشت گاوی و گوسفندی، دامپزشکی، جهاد کشاورزی، سازمان صنعت، معدن و تجارت و فرماندهی انتظامی تهران بزرگ از روز شنبه 15 آبان ماه با محوریت تعزیرات حکومتی تهران و با هدف تامین حقوق مصرف کنندگان به مرحله اجرا در آمد.
محمدی افزود: عرضه کنندگان این محصولات باید از برچسب های قرمز و سفید به منظور تفکیک نوع گوشت ماده و نر ، میش و بز،گوساله و گاو نر و ماده،درج قیمت و ارائه فاکتور رسمی به خریدار استفاده کنند.
محمدی افزود: عرضه کنندگان این محصولات باید از برچسب های قرمز و سفید به منظور تفکیک نوع گوشت ماده و نر ، میش و بز،گوساله و گاو نر و ماده،درج قیمت و ارائه فاکتور رسمی به خریدار استفاده کنند.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *