ایران چهارمین کشور صادرکننده ماکارونی درجهان/ آفریقاییها خریدار ماکارونی ایرانی
رئیس انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان ماکارونی، گفت: درحال حاضر 25 تا 30 درصد تولید ماکارونی به کشورهای مختلف صادر میشود و در این میان ایران چهارمین صادرکننده ماکارونی در جهان است.
خبرگزاری میزان -
به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد ، با افزایش سرانه مصرف ماکارونی در کشور، صنعت تولید و دانش پخت آن نیز گسترش یافت تا جایی که ایران هماکنون در تولید و حتی صادرات این محصول یکی از کشورهای توسعه یافته بهشمار میرود.
برندهای شناخته شده و خوشنام این محصول در سطح بینالملل باعث شده اکثر کشورها با ماکارونی ایرانی آشنا شوند و صادرات در حجم بالایی صورت گیرد.
در کنار کیفیت بالای ماکارونی ایرانی یکی دیگر از مواردی که باعث پیشرفت صادرات این محصول به اکثر کشورهای جهان شده قیمت مطلوب آن است که توان رقابت با برندهای مطرح جهان را فراهم کرده است.
لازم به ذکر است تولید ماکارونی در ایران از سال 1313 در کارگاهی کوچک و با دستگاهی ابتدایی و ساده شروع شد و بیشتر برای مصرف سفارتخانهها و معدود افراد ایرانی بود.
اولین کارخانه تولید ماکارونی صنعتی در سال 1374 در ایران آغاز به کار کرد و در حال حاضر بیش از 300 واحد تولیدی کوچک و بزرگ در کشور مشغول به تولید انواع ماکارونی و مشتقات آن هستند.
به مرور زمان تولید ماکارونی در کشور افزایش یافت، بهطوری که در سالهای اخیر یکی از پرفروشترین قفسههای فروشگاهی در ایران مربوط به این محصول است و در جیره غذایی مناطق شهری و روستایی به طور دائم گنجانده شده و از آن استفاده میگردد.
مرتضی سلطانی رئیس انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان ماکارونی درخصوص وضعیت تولید و صادرات ماکارونی به خبرنگار میزان، گفت: خوشبختانه صنعت تولید ماکارونی در کشور از کیفیت و کمیت خوبی برخوردار شده و همواره در حال رشد است.
وی با بیان این موضوع که مصرفکننده به دنبال کیفیت بالای محصول و قیمت مناسب است گفت: از دو سال پیش تا به حال قیمت انواع ماکارونی در کشور با افزایش چشمگیر روبرو نبوده و با حفظ کیفیت محصول به حقوق مصرفکننده احترام گذاشته شده است.
رئیس انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان ماکارونی افزود: به روزبودن تجهیزات تولید ماکارونی در کشور و قیمت معقول آن باعث شده است که رقابت در سطح جهانی صورت گیرد و درحال حاضر بیش از 25 تا 30 درصد تولید داخل، به کشورهای مختلف جهان صادر شود.
سلطانی با اشاره به رتبه چهارم ایران در صادرات ماکارونی اظهار کرد: درحال حاضر اکثر کشورهای همسایه، کشورهای آفریقایی و برخی از کشورهای اروپایی خریدار ماکارونی ایرانی هستند و دلیل کسب چنین رتبهای کیفیت، بسته بندی و کیفیت معقول ماکارونی تولید داخل است.
وی در انتها خاطرنشان کرد: نگاه کیفی مردم ایران به محصولات تولیدی از جمله ماکارونی باعث شده تا در این صنعت رشد چشمگیری صورت گیرد و استقبال مردم از تنوع محصولات و کیفیت آن به همراه بستهبندی مناسب و کاربر پسند در کنار قیمت مناسب باعث شناخت ماکارونی ایرانی در سطح جهان شده است.
برندهای شناخته شده و خوشنام این محصول در سطح بینالملل باعث شده اکثر کشورها با ماکارونی ایرانی آشنا شوند و صادرات در حجم بالایی صورت گیرد.
در کنار کیفیت بالای ماکارونی ایرانی یکی دیگر از مواردی که باعث پیشرفت صادرات این محصول به اکثر کشورهای جهان شده قیمت مطلوب آن است که توان رقابت با برندهای مطرح جهان را فراهم کرده است.
لازم به ذکر است تولید ماکارونی در ایران از سال 1313 در کارگاهی کوچک و با دستگاهی ابتدایی و ساده شروع شد و بیشتر برای مصرف سفارتخانهها و معدود افراد ایرانی بود.
اولین کارخانه تولید ماکارونی صنعتی در سال 1374 در ایران آغاز به کار کرد و در حال حاضر بیش از 300 واحد تولیدی کوچک و بزرگ در کشور مشغول به تولید انواع ماکارونی و مشتقات آن هستند.
به مرور زمان تولید ماکارونی در کشور افزایش یافت، بهطوری که در سالهای اخیر یکی از پرفروشترین قفسههای فروشگاهی در ایران مربوط به این محصول است و در جیره غذایی مناطق شهری و روستایی به طور دائم گنجانده شده و از آن استفاده میگردد.
مرتضی سلطانی رئیس انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان ماکارونی درخصوص وضعیت تولید و صادرات ماکارونی به خبرنگار میزان، گفت: خوشبختانه صنعت تولید ماکارونی در کشور از کیفیت و کمیت خوبی برخوردار شده و همواره در حال رشد است.
وی با بیان این موضوع که مصرفکننده به دنبال کیفیت بالای محصول و قیمت مناسب است گفت: از دو سال پیش تا به حال قیمت انواع ماکارونی در کشور با افزایش چشمگیر روبرو نبوده و با حفظ کیفیت محصول به حقوق مصرفکننده احترام گذاشته شده است.
رئیس انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان ماکارونی افزود: به روزبودن تجهیزات تولید ماکارونی در کشور و قیمت معقول آن باعث شده است که رقابت در سطح جهانی صورت گیرد و درحال حاضر بیش از 25 تا 30 درصد تولید داخل، به کشورهای مختلف جهان صادر شود.
سلطانی با اشاره به رتبه چهارم ایران در صادرات ماکارونی اظهار کرد: درحال حاضر اکثر کشورهای همسایه، کشورهای آفریقایی و برخی از کشورهای اروپایی خریدار ماکارونی ایرانی هستند و دلیل کسب چنین رتبهای کیفیت، بسته بندی و کیفیت معقول ماکارونی تولید داخل است.
وی در انتها خاطرنشان کرد: نگاه کیفی مردم ایران به محصولات تولیدی از جمله ماکارونی باعث شده تا در این صنعت رشد چشمگیری صورت گیرد و استقبال مردم از تنوع محصولات و کیفیت آن به همراه بستهبندی مناسب و کاربر پسند در کنار قیمت مناسب باعث شناخت ماکارونی ایرانی در سطح جهان شده است.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *