نسخه خانگی برای درمان کمخونی
یک متخصص تغذیه و رژیم غذایی عنوان کرد: برای اینکه افراد به کمخونی مبتلا نشوند توصیه میشود در هفته یک تا دو بار عدس را به صورت عدس پلو یا عدسی مصرف کنند.
خبرگزاری میزان -
به گزارش گروه فضای مجازی ، خدیجه رحمانی در گفتوگو با خبرگزاری آنا درباره فواید مصرف عدس، گفت: عدس دستهای از حبوبات است که منبع غنی از آهن محسوب میشود اما به دلیل اینکه جزو دسته پروتئینهای گیاهی است دارای قدرت جذب پائینی است.
این متخصص تغذیه افزود: به همین دلیل به افراد توصیه میشود برای کمک به افزایش جذب آن همراه با عدس منابع ویتامین C مانند پرتغال و لیموی تازه یا گوجه خام مصرف کنند.
وی با بیان اینکه مصرف عدس در افراد مبتلا به کمخونی و به خصوص خانمها بسیار مفید و موثر است، یادآور شد: به افراد در معرض خطر ابتلا به کمخونی یا مبتلایان به این بیماری توصیه میشود در هفته یک تا دو بار عدس را به صورت عدس پلو یا عدسی مصرف کنند.
این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی خاطرنشان کرد: علاوه بر عدس مصرف تمام حبوبات میتواند آهن مورد نیاز بدن را تامین کند اما خاصیت عدس بیشتر است.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *