«اندیمشک» شاهد طولانیترین بمباران هوایی پس از جنگ جهانی دوم بود
نماینده مردم اندیمشک در مجلس شورای اسلامی گفت: در دوران دفاع مقدس طی یک حمله هوایی رژیم بعث عراق قریب به یک ساعت شهرستان اندیمشک بمباران شد و این حمله هوایی به عنوان طولانیترین بمباران در دفاع مقدس و پس از جنگ جهانی دوم شناخته میشود.
خبرگزاری میزان -
به گزارش گروه سیاسی ، فریدون حسنوند نماینده مردم اندیمشک در مجلس شورای اسلامی و رییس کمیسیون انرژی مجلس در نشست با سردار سرتیپ بسیجی دکتر «بهمن کارگر» رییس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس با اشاره به نقش اندیمشک در دوران دفاع مقدس، اظهار داشت: اندیمشک تا پایان جنگ به طور کامل در اختیار رزمندگان قرار داشت و سپاه، بسیج و جهاد سازندگی بسیاری از کارهای پشتیبانی خود را در این شهر انجام میدادند.
وی تصریح کرد: جادههای شهرستان محل ترانزیت مهمات، جابهجایی رزمندگان و حمل مجروحین و شهدا از سوی جبههها بود. 4 آذرماه سال 65 در حمله هوایی ارتش عراق به اندیمشک، 300 نفر شهید و تعداد بسیار زیادی مجروح شدند. در این حمله هوایی قریب به یک ساعت به طور مداوم این شهر بمباران شد و این حمله به عنوان طولانی ترین بمباران هوایی در طول دوران دفاع مقدس و پس از جنگ جهانی دوم شناخته میشود. در آن روز تمام نقاط شهر مورد حمله بمب افکنهای صدام قرار گرفت.
حسنوند با اشاره به ظرفیتهای این شهرستان بیان داشت: بیمارستان شهید کلانتری به عنوان پایگاه بهداشت و درمان و خدمات رسانی به رزمندگان از مجموعههای درمانی شاخص کشور است. پادگانهای اطراف شهر نیز همچون پادگان دوکوهه، پادگان شهید کلهر، پادگان لشکر 25 کربلا، پادگان لشکر 5 نصر و 17 علی بن ابی طالب(ع) مجموعههایی هستند که در شبها و روزهای آن دوران محل آمادگی و نیایشهای شبانه رزمندگان بوده است.
وی گفت: در دیدار رهبری با زائران راهیان نور در دوکوهه قریب به 20 هزار نفر از مردم اندیمشک با پای پیاده به دیدار رهبری شتافتند. از این رو فضای اندیمشک کاملا دفاع مقدسی و انقلابی است.
نماینده مردم اندیمشک در مجلس شورای اسلامی ثبت واقعه 4 آذر به عنوان روز مقاومت اندیمشک را از مطالبات مردم این شهرستان دانست.
«پیمان جهانگیری» فرماندار شهرستان اندیمشک نیز در این نشست بیان داشت: شهدای گمنام مدفون در اندیمشک بسیار غریب هستند. برای این شهدای گمنام تاکنون نتوانستهایم حرمی احداث و راهی برای رفت و آمد زائران بسازیم و این نیازمند همکاری سایر مسئولان است.
وی با اشاره به تقدیم یک هزار شهید در دوران دفاع مقدس و شش شهید مدافع حرم توسط مردم اندیمشک در راه دفاع از مرزهای اسلام گفت: پادگان دوکوهه یکی از پادگانهایی است که فرشتگان واقعی از آنجا پرواز کردند. جای جای آن خاطره کسانی است که با دلاوریهای خود جنگ را به پیروزی رساندند.
در این نشست همچنین «محمدرضا پاپی» شهردار اندیمشک، «احسان کریمپور» جانشین فرماندهی سپاه این شهرستان و «میثم ماکنالی» فعال بسیج دانشجویی در مقطع تحصیلات تکمیلی حضور داشتند.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *