کیفیت "زعفران افغانستان" از زعفران ایران برای سومین سال جلو زد
سخنگوی وزارت کشاورزی افغانستان تقاضا برای زعفران این کشور را رو به رشد عنوان کرد و گفت: دریافت مقام اول کیفیت زعفران ما در بین 300 نمونه جهانی از این محصول از جمله زعفران ایران برای سومین سال پپاپی در بروکسل، اثر مثبتی برای تقاضای بیشتر خواهد داشت.
خبرگزاری میزان -
به گزارش سرویس بین الملل لطف الله راشد افزود: زعفران افغانستان امسال نیز برای سومین بار مقام اول را در بین 300 نمونه زعفران جهان به خود اختصاص داد و این خبر برای وزارت کشاورزی و زعفران کاران افغان امیدوار کننده است.
راشد اظهار داشت: وزارت کشاورزی افغانستان تلاش می کند تا کیفیت زعفران همچنان عالی باقی بماند و وقتی کیفیت خوب زعفران این کشور حفظ شود تقاضا برای آن در بازار جهانی نیز افزایش خواهد یافت.
سخنگوی وزارت کشاورزی افغانستان گفت که امسال یکهزار و 150 هکتار زمین در این کشور زیر کشت زعفران قرار گرفت که نسبت به سال گذشته 150 هکتار افزایش داشته است.
وی گفت: در تلاش هستیم تا سند سیستم استاندارد جهانی «ISO» را نیز برای این محصول بدست بیاوریم تا بتوانند با استفاده از این سند زعفران افغانستان را بیشتر به کشورهای خارجی صادر کنیم.
راشد اضافه کرد: با 9 شرکت داخلی قرارداد امضا کرده تا زعفران افغانستان را با بسته بندی مناسب و به نام این کشور صادر کنند.
این مقام کشاورزی افغانستان گفت که توافقنامه ای را هم با کشور چین امضا کرده ایم که براساس آن زعفران خود را به آن کشور صادر خواهیم کرد و تلاش خواهد شد که با دیگر کشورها نیز قراردادهایی برای صادرات زعفران امضا کنیم.
براساس گزارش منابع خبری افغانستان، زعفران این کشور از سوی مرکز جهانی سنجش ذائقه و کیفیت مواد غذائی در بروکسل در میان 300 نوع زعفران از کشورهای مختلف جهان، از نظر کیفیت و طعم، بهترین زعفران شناخته شده است.
سومین سال است که زعفران افغانستان در رقابت با زعفران ایران، اسپانیا و سایر کشورها، مقام مرغوبترین زعفران را در جهان به خود اختصاص می دهد.
به گفته راشد قیمت جهانی برای یک کیلو زعفران افغانستان دو هزار دلار است و تقاضا برای این زعفران در بازارهای جهانی رو به افزایش است.
وزارت کشاورزی افغانستان طرحی را آماده کرده است تا در پنج سال آینده میزان تولید زعفران این کشور را به 14 تن افزایش دهند. در حال حاضر افغانستان سه هزار و 500 تن زعفران تولید می کند.
راشد اظهار داشت: وزارت کشاورزی افغانستان تلاش می کند تا کیفیت زعفران همچنان عالی باقی بماند و وقتی کیفیت خوب زعفران این کشور حفظ شود تقاضا برای آن در بازار جهانی نیز افزایش خواهد یافت.
سخنگوی وزارت کشاورزی افغانستان گفت که امسال یکهزار و 150 هکتار زمین در این کشور زیر کشت زعفران قرار گرفت که نسبت به سال گذشته 150 هکتار افزایش داشته است.
وی گفت: در تلاش هستیم تا سند سیستم استاندارد جهانی «ISO» را نیز برای این محصول بدست بیاوریم تا بتوانند با استفاده از این سند زعفران افغانستان را بیشتر به کشورهای خارجی صادر کنیم.
راشد اضافه کرد: با 9 شرکت داخلی قرارداد امضا کرده تا زعفران افغانستان را با بسته بندی مناسب و به نام این کشور صادر کنند.
این مقام کشاورزی افغانستان گفت که توافقنامه ای را هم با کشور چین امضا کرده ایم که براساس آن زعفران خود را به آن کشور صادر خواهیم کرد و تلاش خواهد شد که با دیگر کشورها نیز قراردادهایی برای صادرات زعفران امضا کنیم.
براساس گزارش منابع خبری افغانستان، زعفران این کشور از سوی مرکز جهانی سنجش ذائقه و کیفیت مواد غذائی در بروکسل در میان 300 نوع زعفران از کشورهای مختلف جهان، از نظر کیفیت و طعم، بهترین زعفران شناخته شده است.
سومین سال است که زعفران افغانستان در رقابت با زعفران ایران، اسپانیا و سایر کشورها، مقام مرغوبترین زعفران را در جهان به خود اختصاص می دهد.
به گفته راشد قیمت جهانی برای یک کیلو زعفران افغانستان دو هزار دلار است و تقاضا برای این زعفران در بازارهای جهانی رو به افزایش است.
وزارت کشاورزی افغانستان طرحی را آماده کرده است تا در پنج سال آینده میزان تولید زعفران این کشور را به 14 تن افزایش دهند. در حال حاضر افغانستان سه هزار و 500 تن زعفران تولید می کند.
نظرات بینندگان
کلیه محصولات ما اگر قرار باشد بصورت خام فروش بروند وسایر کشورها پس از بسته بندی با برند خودشان بفروش برسانند همان بهتر که از نظر کیفیت در مقام آخر قرار گیرند. مقام اول در خام فروشی که افتخار نیست بلکه بی تدبیری است.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *