سردخانه‌های کشاورزی و تولید کنسانتره راهکار افزایش ظرفیت مرکبات

21:00 - 03 آبان 1395
کد خبر: ۲۳۶۳۷۷
دسته بندی: اقتصاد ، صمت و کشاورزی
نماینده مردم رشت در مجلس با اشاره به لزوم نگهداری مرکبات در سردخانه ها،گفت: مرکبات با توجه به حجم بالای تولید می‌تواند تبدیل به کنسانتره و آبمیوه شود،زیرا فرآورده شدن محصول به معنای افزایش ارزش افزوده است.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *