احیای سه شرکت بزرگ تبریز/ تعیینتکلیف بدهی ۱۶۰ واحد تولیدی
وی با اشاره به تعیین تکلیف بدهی 160 واحد تولیدی در سیستم بانکی و مکاتبه برای بخشودگی جرائم بیمهای 247 واحد تولیدی در هفت ماهه اول سال 95 گفت: معرفی یک هزار و 162 واحد تولیدی استان به سیستم بانکی برای اخذ تسهیلات بانکی از محل طرح رونق تولید در طی پنج ماه گذشته، رصد روزانه مشکلات واحدهای بحرانی و مشکلدار و انجام مکاتبات و تشکیل کمیسیونها برای ارتقاء فعالیت واحد و ارتقاء شاخصهای رفتاری از اقدامات این معاونت در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی است.
این مقام مسئول ادامه داد: پاسخگویی مناسب به ارباب رجوع در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید و تلاش حداکثری به رفع موانع پیش روی آنها از دیگر اقدامات ما بود.
نواداد با بیان اینکه بنگاههای اقتصادی درخواست تسهیلات بانکی زیر 18 درصد را دارند، ادامه داد: به نظر این بنگاهها تسهیلات بانکی بالای 10 درصد به نفع تولید نبوده و مشکلات آنها را برطرف نخواهد کرد.
وی همچنین ادامه داد: به دلیل عدم توجه به اهلیت صنعتی در واگذاری واحدهای بزرگ صنعتی استان از محل اصل 44 قانون اساسی و یا شرکتهای سرمایهگذاری بانکها موجب آسیب جدی صنایع بزرگ استان شده و طی سنوات گذشته بیشترین وقت مدیریت استان صرف حل و فصل مشکلات جاری شرکتهای مزبور شده است.
وی با اشاره به دپوی تولیدات کارخانجات در انبار به جهت وضعیت اقتصادی، کم رونقی و عدم فروش پررونق محصولات تولیدی در بازار، حضور کالای خارجی به صورت قاچاق و کمرنگ شدن استفاده از کالاهای داخلی در کشور را از دیگر مشکلات واحدهای تولیدی استان عنوان کرد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری اظهار داشت: این استان از نظر تعداد واحدهای پرداختی تسهیلات در رتبه شش کشوری قرار دارد.
انتهای پیام /