رشد 300 هزار مترمربعی در بخش سلامت آذربایجان شرقی
استاندار آذربایجان شرقی در ادامه با بیان اینکه گزارش ستاد اقتصاد مقاومتی در سه بخش تنظیم شده است، ادامه داد: قرارگاه اقتصاد مقاومتی استان قانع به ابلاغ برش دستگاههای مرکزی نبوده و فراتر از این مسئله انجام وظیفه کرده و برش سند تدبیر و توسعه استان ارائه داده است.
وی با اشاره به اقدامات دانشگاه علوم پزشکی تبریز اظهار داشت: دانشگاه علوم پزشکی در حال تحولی اساسی است که در تأمین سلامت مردم قدمهایی مهمی برداشته شده است.
جبارزاده همچنین ادامه داد: بحث بیمه و پوشش همگانی نیز از جمله اتفاقات مهمی در دولت یازدهم بود که موجب رضایت همگانی شده است.
استاندار آذربایجان شرقی از ارتقای خدمات کلینیکی، پاراکلینیکی و بهداشتی در استان خبر داد و گفت: 300 هزار مترمربع در سطح استان در بخش سلامت، کار عمرانی صورت گرفته که باید از دانشگاه علوم پزشکی به عنوان ارگان موفق در سه سال اخیر یاد کرد.
وی همچنین در ادامه به شرکتهای توزیع برق استان اشاره کرد و گفت: این شرکتها درحال تحقق فرمایشات مقام معظم رهبری، مبنی بر مدیریت مصرف هستند که در حال انجام صرفه جویی نزدیک 50 مگاواتی از جمله این اقدام هستند.
وی در ادامه افزود: اگر بخواهیم توسعه صنعتی در استان اتفاق افتد باید تأمین برق مورد نیاز صورت گیرد و حداقل 2 هزار و 500 مگاوات برق را باید در استان تأمین کنیم.
استاندار آذربایجان شرقی در ادامه با بیان اینکه اعتبارات عمرانی برای پروژهها ابلاغ نشده است، ادامه داد: تمامی منابع فقط منابع بودجهای نیست که این مسئله را آب منطقهای، آب و فاضلاب و دانشگاه علوم پزشکی با جذب کمکهای مردمی ثابت کردند.
جبارزاده با اشاره به اینکه میراث فرهنگی تاکنون توانسته 50 درصد پروژه های خود را در شش ماهه نخست امسال عملیاتی کند، خاطرنشان کرد: برای تحقق همه پروژه ها نیازمند منابع مردمی و توجه به بخش خصوصی است که باید در این راستا تلاش های خود افزایش دهد.
وی همچنین ادامه داد: دولت مکلف است تا با تمام توان خود به یاری واحدهای تولیدی و صنایع دستی بپردازد که در این راه هر کمکی از دست دولت برآید دریغ نخواهیم کرد.
استاندار آذربایجان شرقی همچنین خواستار تدوین گزارش برای تبریز 2018 از سوی سازمان میراث فرهگی، صنایع دستی و گردشگری استان شد.