غذاهای محلی استان سمنان در مشهد معرفی می شوند

1:25 - 28 مهر 1395
کد خبر: ۲۳۳۹۳۰
سرپرست معاونت گردشگری اداره كل ميراث‌ فرهنگی، صنايع‌دستی و گردشگری استان سمنان گفت: غذاهاي محلي استان سمنان در چهارمين رويداد گردشگري سفره ايراني در مشهد معرفي مي‌شوند
به گزارش گروه جامعه ،مریم سلمانیان گفت: استان سمنان با سه غذای اصلی شامل "ته چین گرمسار"، "دیگی سنگسر" و "سبزی پلوی سمنانی" در بخش مسابقه غذای اصلی شركت می‌كند.
 
وی با اشاره به اینكه این رویداد با رویكرد آئین‌های مذهبی و سفره‌های نذری برگزار می‌شود، افزود: برگزیدگان بخش غذای این رویداد گردشگری به لیست غذاهای رستوران و مراكز پذیرایی كشور افزوده می‌شوند.
 
وی با بیان اینكه این رویداد از پنجم تا هفتم آبان ماه در مشهد برگزار می‌شود، گفت: با توجه به اینكه استان سمنان در بین استان‌های منطقه چهار قرار دارد، غذاهای استان با غذاهای محلی استان‌های خراسان رضوی، خراسان شمالی، خراسان جنوبی رقابت می‌كنند.
 
سلمانیان افزود: برگزاری مسابقه انتخاب پیش غذا و دسر و دمنوش برتر محلی و برپایی غرفه‌های ارائه غذاهای سنتی استان و صنایع دستی مرتبط با سفره ایرانی نیز از دیگر بخش های این رویداد است.
 
وی برندسازی غذاهای ایرانی در صنعت گردشگری جهان، استانداردسازی واحدهای پذیرایی ملی و بومی، جذب گردشگر، حمایت از تنوع فرهنگی و غذایی و معرفی غذاهای سالم به مردم و گردشگران را از اهداف این رویداد عنوان كرد.
 
سرپرست معاونت گردشگری اداره كل میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان سمنان گفت: احیای غذاهای سنتی، معرفی غذاهای بومی مهجور مانده یا در حال فراموشی، تنوع‌بخشی به جاذبه‌های گردشگری و تبدیل غذاهای بومی و سنتی به یکی از جاذبه‌های هر منطقه و ترغیب رستوران‌ها برای قرار دادن غذاهای محلی در منوی خود از دیگر اهداف برگزاری این رویداد است .
انتهای پیام/


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *