شهر فراموش شده در عمق 150 متری زمین+تصاویر

15:37 - 25 مهر 1395
کد خبر: ۲۳۲۹۸۰
یک شهر زیرزمینی در عمق 150 متری زمین در ایتالیا به صورت اتفاقی کشف شد.
به نقل از آناج، در یک حفاری در سال 2005 در «ناپولی» ایتالیا به هنگام تحقیق در «مونته دی دیو» به گذرگاه های تاریخی به هم مرتبط، تونل ها و غارهایی در عمق 150 متری زمین، مواجه شدند، اما نکته شگفتی برانگیز این نبود بلکه اتومبیل ها، موتورسیکلت ها و تکه هایی از مجسمه های یادبود متعلق به زمان فاشیسم بودند که هر کدام از آن ها امروزه دارای ارزش تاریخی هستند و عتیقه به حساب می آیند.

این مکان کشف شده دقیقاً در عمق 150 متری «پیزا دل پلِبیسکیتو» قرار داشت که «گالریا باربونیکا» نامگذاری شد که بعد از بررسی های اولیه مشخص گردید که این تونل چند طبقه شبکه ای در سال 1853 در مساحتی به اندازه  هزار و 22 متر مربع احداث گشته است.

تونل مکشوفه به دستو فِردیناند دوم در روزهایی که در ایتالیا هنوز اتحادی حاصل نگردیده و بادهای انقلاب در حال وزیدن بود برای عبور اسب سواران ارتش و رفتن به کاخ پادشاهی به عنوان گذرگاهی مخفی ساخته شده  که در دل خود از تاریخی پنهان محافظت می کند.

این تونل همچنین آب انبارهایی دارد که آب مورد نیاز کاخ را تامین می کرده و در جنگ جهانی دوم دوباره مورد توجه قرار گرفته و انسان ها برای حفظ جان خود از بمباران های هوایی از آن به عنوان پناهگاه استفاده می کردند و برخی از آیین های مذهبی نیز در داخل این تونل برگزار می گشته و حتی در دوره ای محلی امن برای بی خانمان ها به شمار می رفته و می توان گفت تا 1950 مورد استفاده بوده ولی، بعد از 1950 گالریا باربونیکا به دست فراموشی سپرده شده است.

گالریا باربونیکا بعد از این که یک مدت طولانی مورد استفاده قرار نگرفته، در سال های 1970 به علت کوچکی شهر به عنوان پارکینگ استفاده شده  و حتی مخفیگاهی برای اتومبیل های قاچاق بوده است.

گذرگاه مخفی بعد از این که در سال 2005 به صورت اتفاقی کشف شد،  در سال 2010 برای بازدید عموم بازگشایی گردید و 2 سال بعد تقدیرش تغییر نمود.

در سال 2012، زمانی که یک مرد 90 ساله به نام «تونونی پِرسیکو» از تونل هایی که در جنگ جهانی دوم به عنوان مخفیگاه از آن ها استفاده می کردند به زمین شناس ناپولیایی گفت، تصمیم بر این شد که این تونل تبدیل به یک مکان توریستی گردد.

با اطلاعاتی که مرد 90 ساله در مورد تونل ها داد مشخص شد که این تونل ها بسیار گسترده تر هستند و مساحت بین دو کاخ  «پیزا دل پلِبیسکیتو» و «سِررا دی کاسانو» را دربرمی گیرد.

بعد از 3 سال تلاش، در ژانویه 2015 گالریا باربونیکا به عنوان موزه برای بازدید عموم بازگشایی شد.


/انتهای پیام/

: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه ای منتشر می شود.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *