ضرورت تبیین فلسفه قیام عاشورا در جامعه/ امام حسین(ع) بزرگترین آمر به معروف
به گزارش گروه سیاسی ، ماموستا فایق رستمی در سخنرانی کوتاهی در جمع مردم عزادار مریوان، اظهار کرد: محرم، رجب، ذیالحجه و ذیالقعده از ماههایی است که خداوند در قرآن کریم به آنها اشاره کرده و این ماهها را قابل احترام دانسته است.
وی با بیان اینکه واقعه کربلا، مسئلهای جهانی است، گفت: ظلمی که در دشت کربلا به نوه پیامبر مکرم اسلام روا داشته شد برای تمام جامعه بشری واقعهای دردناک و تلخ است.
نماینده مردم کردستان در مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: پیامبر مکرم اسلام میفرمایند، براى شهادت حسین علیهالسلام، حرارت و گرمایى در دلهاى مؤمنان است که هرگز سرد و خاموش نمىشود.
به گفته ماموستا رستمی، پیامبر مکرم اسلام در حدیثی دیگر میفرمایند، «حسین منى و أنا من حسین احب الله من احب حسینا حسین سبط من الاسباط» که این نشان از جایگاه والای سالار شهیدان از منظر جدشان است.
وی با بیان اینکه براساس وعده حضرت پیامبر کسی که در راه دوست داشتن پیامبر(ص) و اهل بیت ایشان جان خود را فدا کند، به درجه رفیع شهیدی نائل میشود، گفت: الگوگیری از ائمه اطهار بهترین راه رسیدن به سعادت دنیا و آخرت برای تمام انسانها در طول تاریخ است.
نماینده مردم کردستان در مجلس خبرگان رهبری با تاکید بر اینکه واقعه عاشورا از منظر اهل سنت تقدس زیادی دارد، گفت: در کتابهای اهل سنت، عظمت ماه محرم و روز عاشورا و محبت اهلبیت رسول اکرم(ص) به صورت کامل بیان شده است.
ماموستا رستمی از قرآن و اهل بیت به عنوان دو گوهر ارزشمند و یادگار پیامبر مکرم اسلام در بین مسلمانان نام برد و خاطرنشان کرد: رسول اکرم(ص) در این باره میفرمایند اهلبیت من همانند کشتی نوح است و هر کسی که سوار این کشتی شد رستگار و سعادتمند دنیا و قیامت خواهد بود.
وی با بیان اینکه قیام امام حسین(ع) برای نشر و ترویج دین و رفع ظلم بود، گفت: این امام همام با این حرکت با بصیرت خود درس عدل و عدالت را به همه مسلمانان داد.
نماینده مردم کردستان در مجلس خبرگان رهبری به برخی سنتهای مسلمانان اهل سنت در روزهای تاسوعا و عاشورا اشاره کرد و بیان داشت: اهل سنت در روزهای تاسوعا و عاشورا به احترام لبهای تشنه سالار شهیدان روزه میگیرند.
به گفته ماموستا رستمی، بر اساس اعتقادات اهل سنت این روز آنقدر قابل احترام است که حضرت محمد(ص) در طول عمر مبارکشان در این روز روزه میگرفتند و ماه محرم را بعد از ماه رمضان از بزرگترین ماههای سال معرفی کردهاند.
وی واقعه ماه محرم را عامل بوجود آمدن امر به معروف و نهی از منکر دانست و تصریح کرد: خداوند در بیش از 600 آیه از قرآن کریم به اهمیت احیا و اجرای امر به معروف و نهی از منکر اشاره کرد و امام حسین(ع) با قیام عاشورایی خود این فریضتین الهی را که در آن زمان کاملا به فراموشی رفته بود بار دیگر احیا کرد.
نماینده مردم کردستان در مجلس خبرگان رهبری بر تبیین اهداف قیام عاشورا از سوی علمای دینی و افراد تاثیرگذار تاکید کرد و گفت: قیام عاشورا به عنوان نماد و بهترین الگوی مقابله با ظلم و تلاش در راستای احیای ارزشهای اسلامی باید به بهترین شیوه تبیین شود.
وی از امام حسین(ع) به عنوان بزرگترین آمر به معروف نام برد و گفت: این امام همام زمانی که دین جدش را در خطر تحریف دید برای اصلاح جامعه و مبارزه با مفاسد قیام و به شهادت رسید.
وی با بیان اینکه واقعه کربلا بزرگترین مکتب اسلام بود، گفت: این قیام در تاریخ ماندگار شد تا بشریت همواره از آن درس گرفته و به خودسازی و سعادت برسند.