تصویب طرح استفساریه قانون ممنوعیت بکارگیری بازنشستگان در کمیسیون اجتماعی
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی، از تصویب طرح استفساریه قانون ممنوعیت بکارگیری بازنشستگان درکمیسیون متبوع خود خبر داد.
خبرگزاری میزان -
به گزارش گروه سیاسی به نقل از خانه ملت؛ رسول خضری در تشریح دستور کار جلسه امروز سه شنبه ( 13، مهر ) کمیسیون اجتماعی مجلس، گفت: در نشست امروز طرح استفساریه قانون ممنوعیت بکارگیری بازنشستگان بررسی و مورد تصویب قرار گرفت البته این قانون در مجلس نهم تصویب شده بود اما به دلیل یک سری ابهامات دستگاه های مسئول و نظارتی مورد بررسی قرار گرفت.
نماینده مردم سردشت و پیرانشهر در مجلس شورای اسلامی، در رابطه با طرح استفساریه قانون ممنوعیت بکارگیری بازنشستگان، گفت: در این استفساریه آمده است، آیا منظور از مستثنی شدن مقامات مصرح از تصریح در ماده ۷۱ قانون مدیریت خدمات کشوری، بکارگیری افرادی است که در زمان بازنشستگی به یکی از سمت های مذکور انتخاب یا انتصاب می شوند؟ بله، بازنشستگانی که به واسطه انتخاب یا انتصاب در یکی از سمت های مذکور در ماده ۷۱ قانون مدیریت خدمات کشوری به کارگیری می شوند، از شمول این قانون مستثنی هستند.
این نماینده مردم در مجلس دهم، ادامه داد: در موضوع دوم استفساریه این طرح نیز سوال شده است آیا مستثنی شدن نیروهای مسلح و وزارت اطلاعات از شمول قانون ممنوعیت بکارگیری بازنشستگان صرفا ناظر به تجویز بکارگیری افراد بازنشسته در دستگاه های مذکور می باشد؟ در پاسخ به این استفساریه قید شده است بله، حکم مقرر در فراز انتهایی تبصره این قانون صرفا ناظر به تجویز بکارگیری افراد بازنشسته نیروهای مسلح و وزارت اطلاعات در دستگاه های متبوع خود است.
وی با بیان اینکه بررسی طرح انتخاب روسای بنیاد شهید و امور ایثارگران توسط جامعه هدف، از دیگر موضوعات مطروحه در نشست امروز کمیسیون بود، یادآور شد: این طرح بعد از بررسی در طرح کمیسیون با موافقیت اکثریت اعضا تصویب شد تا بنیاد شهید و امور ایثارگران در سطح استان ها و شهرستان ها به شیوه هیات امنایی اداره شود زیرا در واقع این موسسات جزو نهادهای غیرعمومی و دولتی محسوب می شوند.
نماینده مردم سردشت و پیرانشهر در مجلس شورای اسلامی، یادآور شد: در نشست امروز کمیسیون، مسئولانی از انجمن شنوایی شناسی ایران حضور داشتند که در خصوص مشکلات کم شنوایی و ناشنوایی در کشور بحث و گفتگو شد.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: در حال حاضر قیمت سمعک بین یک تا یک و نیم میلیون است که بیمه ها حدود 85 تا 90 درصد آن را پرداخت می کنند اما از آنجایی که افراد کم شنوا و ناشنوا جز اقشار ضعیف جامعه هستند از پس تامین هزینه سمعک برنمی آیند بنابراین طی رایزنی با رئیس سازمان تامین اجتماعی مقرر شد؛ این دستگاه حداکثر هزینه خرید سمعک را پرداخت کند زیرا پیش از این تا سقف 200 هزار تومان از هزینه سعمک افراد ناشنوا وکم شنوا را تقبل می کرد.
نظرات بینندگان
برای پدرم که کارمند بود از یک میلیون وپانصد هزار تومان فقط یکصدو پنجاه هزارتومان گفتند تعلق میگیرد اونهم نتونست تهیه کنه
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *