برای درست کردن قیمه نذری چقدر باید هزینه کرد
درست کردن نذری در ایام محرم یکی از رسوم بسیار زیبای مردم است که برای درست کردن آن باید هزینههای مختلفی چون، دیگ، اجاق گاز، برنج، گوشت و... را در نظر گرفت.
خبرگزاری میزان -
به گزارش با شروع ماه محرم بازار پخت نذری در میان هیئتها داغ میشود و افراد برای ادا کردن نذر خود در این روزهای اقدام به پخت غذا میکنند.
هزینه پخت نذری برای یک هیئت 100 نفره بسته به نوع غذا متغیر است که این غذاها از قیمه و قرمه سبزی گرفته تا آبگوشت و ... را شامل میشود.
حال برای درست کردن یک قیمه برای یک هیئت 100 نفره باید تمام هزینهها از دیگ و اجاق گرفته تا برنج، گوشت و لپه را محاسبه کرد.
این در حالی است که برای اجاره دو عدد دیگ، اجاق گاز، کپسول و آبکش، و... وسایل مورد نیاز دیگر باید 330 هزار تومان هزینه کرد.
به علاوه برای پخت یک قیمه برای 100 نفر باید حدود 2.5 کیلو لپه استفاده کرد که هرکیلو لپه 6 هزار و 800 تومان است که در مجموع باید 17 هزار تومان خرج کرد.
این در حالی است که برای 100 نفر باید 15 کیلو برنج استفاده کرد که هر کیلو برنج معادل 13 هزار تومان و جمعا باید 200 هزار تومان برای خرید برنج نذری هزینه کرد.
در این میان نمیتوان وجود گوشت گوسفندی را در خورشت نذری نادیده گرفت که باید برای 100 نفر 7.5 کیلو گرم گوشت استفاده کرد که حدود 300 هزار تومان میشود، در این میان باید برای خوش طعم کردن گوشت از ادویههای متفاوتی استفاده کرد که هزینه آن حدود 20 هزار تومان میشود.
به علاوه در کنار نیازهای اساسی برای پخت یک قیمه نذری مواد دیگری چون سیبزمینی، پیاز و روغن را نمیتوان نادیده گرفت که با یک حساب سر انگشتی هزینه دو حلب روغن، 5 کیلو سیب زمینی و 5 کیلو پیاز حدود 70 هزار تومان است.
با این تفاسیر بعد از آماده شدن غذای نذری باید به سراغ قیمت ظروف یکبار مصرف رفت که هزینه 100 عدد ظرف و قاشق یکبار مصرف 14 هزار تومان میشود.
براساس گزارش میزان، برای درست کردن غذای نذری برای هیأت 100 نفره باید در مجموع حدود یک میلیون تومان هزینه کرد که با بالا رفتن تعداد نفرات هزینه آن نیز به نسبت افزایش خواهد یافت این اعداد و ارقام در حالی است که افراد خود مهارت آشپزی کردن را داشته باشند در غیر این صورت هزینه گرفتن آشپز نیز به سایر هزینههای تهیه یک غذای نذری اضافه میشود.
انتهای پیام/
هزینه پخت نذری برای یک هیئت 100 نفره بسته به نوع غذا متغیر است که این غذاها از قیمه و قرمه سبزی گرفته تا آبگوشت و ... را شامل میشود.
حال برای درست کردن یک قیمه برای یک هیئت 100 نفره باید تمام هزینهها از دیگ و اجاق گرفته تا برنج، گوشت و لپه را محاسبه کرد.
این در حالی است که برای اجاره دو عدد دیگ، اجاق گاز، کپسول و آبکش، و... وسایل مورد نیاز دیگر باید 330 هزار تومان هزینه کرد.
به علاوه برای پخت یک قیمه برای 100 نفر باید حدود 2.5 کیلو لپه استفاده کرد که هرکیلو لپه 6 هزار و 800 تومان است که در مجموع باید 17 هزار تومان خرج کرد.
این در حالی است که برای 100 نفر باید 15 کیلو برنج استفاده کرد که هر کیلو برنج معادل 13 هزار تومان و جمعا باید 200 هزار تومان برای خرید برنج نذری هزینه کرد.
در این میان نمیتوان وجود گوشت گوسفندی را در خورشت نذری نادیده گرفت که باید برای 100 نفر 7.5 کیلو گرم گوشت استفاده کرد که حدود 300 هزار تومان میشود، در این میان باید برای خوش طعم کردن گوشت از ادویههای متفاوتی استفاده کرد که هزینه آن حدود 20 هزار تومان میشود.
به علاوه در کنار نیازهای اساسی برای پخت یک قیمه نذری مواد دیگری چون سیبزمینی، پیاز و روغن را نمیتوان نادیده گرفت که با یک حساب سر انگشتی هزینه دو حلب روغن، 5 کیلو سیب زمینی و 5 کیلو پیاز حدود 70 هزار تومان است.
با این تفاسیر بعد از آماده شدن غذای نذری باید به سراغ قیمت ظروف یکبار مصرف رفت که هزینه 100 عدد ظرف و قاشق یکبار مصرف 14 هزار تومان میشود.
براساس گزارش میزان، برای درست کردن غذای نذری برای هیأت 100 نفره باید در مجموع حدود یک میلیون تومان هزینه کرد که با بالا رفتن تعداد نفرات هزینه آن نیز به نسبت افزایش خواهد یافت این اعداد و ارقام در حالی است که افراد خود مهارت آشپزی کردن را داشته باشند در غیر این صورت هزینه گرفتن آشپز نیز به سایر هزینههای تهیه یک غذای نذری اضافه میشود.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *