کیفیت و کمیت کمکهای تجهیزاتی و مستشاری ایران و روسیه به سوریه چگونه است؟
ورود عملی و مبتکرانه ایران و روسیه به بحران سوریه، راه را آنچنان بر تروریستهای مورد حمایت "آمریکا، اسرائیل، عربستان و قطر" سدّ کرد که آنها از همان راهی که آمده بودند مجبور به بازگشت شوند.
خبرگزاری میزان -
-گروه سیاسی: اگر تنها چند ماه دیرتر از آنچه به وقوع پیوست، "ایران، روسیه و سوریه" با یکدیگر برای مقابله با تروریست های تکفیری همپیمان می شدند، امروز یقینا شهر تاریخی دمشق با آن آثار با قدمتش نیز، با تلی از خاک برابر شده بود و مشخص نبود که چند صد هزار نفر از مردم سوریه، بی گناه این شهر در کنار مردم سایر مناطق سوریه، آواره و بی خانمان می شدند.
اگر در همان آغاز بحران سوریه، ایران و روسیه نیز به مانند برخی از دولت های به ظاهر ابرقدرت، فریب نیرنگ دستگاههای تبلیغاتی آل سعود و انگلیس را می خوردند، امروز با یک ترکیب نامتعارف و ناموزون و پرالتهاب در منطقه غرب آسیا مواجه بودیم.
ورود عملی و مبتکرانه ایران و روسیه به بحران سوریه، راه را آنچنان بر تروریستهای مورد حمایت "آمریکا، اسرائیل، عربستان و قطر" سدّ کرد که آنها از همان راهی که آمده بودند مجبور به بازگشت شوند؛ تروریستهایی که در ابتدا با حمایت های تجهیزاتی آمریکا و دلارهای نفتی آل سعود نزدیک به هشت استان سوریه را اشغال کرده بودند، اکنون آنچنان در "حلب" و "دیرالزور" به تنگ آمده اند که همکان منتظر شنیدن نفس های به شماره افتاده آنها هستند.
کمک های مستشاری جمهوری اسلامی ایران به دولت و ارتش سوریه در سطوح بالا برای مبارزه با گروهک های تروریستی و تکفیری، آنچنان در نبردهای استراتژیک و بعضا چریکی دست بالا را در اختیار نیروهای جبهه مفاومت قرار داده که نزدیک به دو سال است تروریستهایی که تا دروازه ورود به دمشق نیز رسیده بودند، امروز در وضعیتی بحرانی، "حلب" را به عنوان آخرین مامن و پناهگاه خود می بینند.
به شهادت رسیدن برخی از مستشاران نظامی ایران که بعضا از فرماندهان عالیرتبه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بودند، نشان داد که نیروهای ایرانی به هیچ وجه در پشت صحنه نبرد سوریه قرار ندارند و با حضور فیزیکی خود در صحنه مبارزه و پیکار، هر آنچه را در طول هشت سال دفاع مقدس تجربه کرده اند، به رایگان در اختیار جبهه مقاومت قرار می دهند.
از سوی دیگر بمب افکن "سوخو-27 اس ام"، بمب افکن "سوخو-35 اس"، بمب افکن "سوخو-34"، بمب افکن "سوخو-30 اس ام"، بمب افکن "سوخو-25 ام اس"، بمب افکن "سوخو-24 ام"، بالگرد کاموف "کا-52" (الیگاتور)، بالگرد میل "می-24" (الیگاتور)، بمب افکن های استراتژیک "توپولف-95 ام اس"، بمب افکن های استراتژیک "توپولف-160"، موشک های "کالیبر"، که از کشتی های نیروی دریایی روسیه پرتاب شدند و همچنین بمب افکن های استراتژیک حامل موشک "توپولف 22 ام 3"، موثرترین جنگ افزارهایی بودند که روسیه در نبرد با گروهک های تکفیری و تروریستی در سوریه از آنها استفاده کرد.
در کنار این جنگ افزارها "سامانه دفاعی موشکی اس 300" نیز ضریب ایمنی آسمان سوریه تا حد بسیار زیادی بالا برد به نحوی که پس از استقرار این سامانه در "بندر لاذقیه" و "طرطوس"، گروهک های تروریستی هیچگاه نتوانستند از طریق فضا و آسمان، به نیروهای جبهه مقاومت آسیب برسانند.
در مجموع به نظر می رسد که امروز جبهه مقاومت با پرچمداری ایران اسلامی و کمک های دولت روسیه، توانسته راه را بر هرگونه نفوذ تفکر صهیونیستی تکفیری در منطقه ببندد و باعث شوند تا آمریکا و رژیم صهیونیستی از هرینهکرد فراوان خود برای تروریستهای تکفیری پشیمان شوند.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *