برسی اولویت ها و راهبردهای برنامه ششم توسعه در مرکز پژوهشهای مجلس
اولویت ها و راهبردهای برنامه ششم توسعه با حضور دکتر جلالی و کارشناسان و صاحبنظران برنامهریزی کشور در مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی برگزار شد.
خبرگزاری میزان -
به گزارش گروه سیاسی به نقل از خانه ملت؛ نشست بررسی اولویتهای برنامه ششم توسعه عصر امروز (شنبه 3 مهر ماه) با حضور کاظم جلالی رئیس مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی، محمدرضا باهنر، مرتضی نبوی، رضا عبداللهی، داوود دانش جعفری و رحمت الله قلیپور قائم مقام و معاونان و کارشناسان مرکز پژوهشهای مجلس در محل این مرکز برگزار شد.
کاظم جلالی در ابتدای این جلسه به بیان آخرین وضعیت لایحه برنامه ششم توسعه در مجلس پرداخت و با توجه به وجود پیشنهادهای متعدد از سوی کمیسیونهای مجلس، اتخاذ راهبردهای مشخص و سازگار برای بررسی و تصویب برنامه ششم توسعه را ضروری دانست و بر آمادگی مرکز پژوهشها برای کمک به مجلس شورای اسلامی در این مسیر تاکید کرد.
داوود دانش جعفری در ادامه ضمن برشمردن شاخصهای اقتصادی کشور طی سالهای گذشته در مقایسه با دیگر کشورهای منطقه چشمانداز، به لزوم اجماع بر اهداف و اولویتهای اصلی کشور اشاره کرد و خواستار پرهیز مجلس از ایجاد اصلاحات بنیادی و وسیع در لایحه برنامه شد.
محمدرضا باهنر نیز در ادامه این نشست به بیان محورهای مورد اجماع و اتفاق برای بهبود شرایط اقتصادی کشور پرداخت و بر مسائلی همچون سرمایه پذیرکردن کشور، واگذاری طرحهای عمرانی به بخش خصوصی، کنترل هزینههای دولت، تشویق ارزش افزوده به جای حمایت عام از تولید و همچنین لزوم حمایت از صادرات غیرنفتی اشاره کرد.
مرتضی نبوی نیز بر لزوم پرهیز از اصلاح قوانین دایمی کشور ضمن برنامه و لزوم جلب مشارکت دولت برای مشارکت در اصلاح و تکمیل برنامه تاکید کرد.
رضا عبداللهی نیز در این نشست به ویژگی قانون برنامه مطلوب پرداخت و کاهش هزینهها در کنار افزایش کارایی را دو سرفصل مهم هر قانونی از جمله قانون برنامه بهینه دانست و پیشنهاد کرد مجلس بدون مخالفت با کلیات لایحه برنامه، برخی نکات اساسی در خروج از وضع موجود، از جمله اصل رقابت سالم را به لایحه بیفزاید.
محمد قاسمی، معاون پژوهش های اقتصادی مرکز پژوهشهای مجلس نسز ضمن استقبال از رویکرد میهمانان جلسه برای تمرکز بر مسائل راهبردی و پرهیز از تصویب احکام پراکنده و متعدد، به تهیه گزارشی از مهمترین پیشنهادهای مرکز پژوهشها در حوزه اقتصادی اشاره کرد.
همچنین معاونان زیربنایی، حقوقی – سیاسی و اجتماعی – فرهنگی مرکز هر کدام نکاتی را در موضوعات مرتبط با معاونت خویش متذکر شدند.
در پایان جلسه مقرر شد معاونتهای مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی همکاری لازم را با کمیسیون تلفیق برنامه ششم جهت تهیه پیشنویس برخی احکام اولویتدار در دستور کار قرار دهند.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *