جلسه کمیته بهداشت و درمان اربعین در دانشگاه علوم پزشکی ایلام برگزار شد
به گزارش گروه جامعه ، علی دل پیشه، رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام گفت: تجمع ۲۰ میلیون زائر از کشورهای مختلف نمایشی از وحدت و همدلی تشیع و ارادت ویژه آنان به ائمه اطهار (ع) و عتبات عالیات بزرگترین تجمع بشری است که نیازمند مدیریت آن در تمام سطوح است.
وی افزود: تردد میلیونی زائرین اربعین حسینی از استان ایلام و مرز مهران نیز ظرفیت ویژهای است که ما به عنوان متولیان حوزه سلامت باید در مسیر صحیح هدایت و مدیریت کنیم.
دل پیشه با بیان اینکه بیماریهای مختلف و قابل انتشار را باید به گونهای مدیریت کنیم که هیچ تهدیدی برای سلامت زائران و کشورمان نباشد، خاطرنشان کرد: از میان این حجم عظیم زائران یقیناً از سایر کشورها از جمله افغانستان، پاکستان، هند و آسیای میانه نیز زائرانی مانند سالهای گذشته خواهیم داشت که به علت نبود وضعیت مطلوب بهداشت و درمان در این کشورها باید تلاشمان را بکار گیریم که از شیوع و انتشار بیماریها در بین زائران جلوگیری شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام در ادامه گفت: در این راه قطعاً به حمایت دستگاهها، ارگانها و نهادهای مختلف در راستای خدمت به زائران در بخش سلامت نیازمندیم؛ چرا که همکاری و تعامل مستقیم و غیرمستقیم آنان ما را در راه خدمت بهتر به زائران یاری خواهد کرد.
وی با اشاره به اینکه در سال گذشته با هماهنگی وهمکاری همه جانبه تمام دستگاهها و نهادها و ارگانها خوشبختانه بهترین خدمات به زائران ارائه شد، تصریح کرد: همه ما همدل و همراه باید به گونهای مطلوب و قابل انتظار به زائران خدمت کنیم که موجب سربلندی استان ایلام در سطح کشور شود.
دلپیشه یادآور شد: در حوزه بهداشت و درمان نیز با ارائه خدمات مطلوب به زائران هیچ گونه چالش و مشکلی وجود نداشت. بطوریکه بارها ازسوی مقامات کشوری و استانی، دانشگاه علوم پزشکی استان ایلام مورد تقدیرقرار گرفت. امسال بنا داریم که با هماهنگی و همکاری شایسته با دیگر دستگاهها و ارگانها و نهادها در قالب کمیته بهداشت و درمان به زائران خدمات ارائه کنیم.
در ادامه این جلسه احمد کرمی، مدیر کل مدیریت بحران استانداری ایلام گفت: یکی از چالشهایی که در سالهای اخیر داشتهایم فرماندهی در حوزههای مختلف واحد بوده است که امسال در تلاشیم یک فرماندهی واحد برای تمامی حوزهها در عرصه باشد.
کرمی با بیان اینکه در حوزه سلامت فرماندهی بهداشت ودرمان بر عهده دانشگاه علوم پزشکی است، افزود: مبحث سلامت مبحثی شبانهروزی در ایام اربعین خواهد بود. بنابراین دانشگاه علوم پزشکی به عنوان متولی اصلی این حوزه در استان به عنوان فرماندهی این عرصه خواهد بود.
وی بیان داشت: برای ارائه خدمات فوریتهای پزشکی و اعزام سریع در مواقع ضروری تصمیم بر این گرفته شده که ۱۰پایگاه فوریتهای جادهای در جاده مواصلاتی ایلام به مهران استقرار یابد.
مدیر کل مدیریت بحران استانداری ایلام با بیان اینکه کمک و یاری استانهای معین در بخش بهداشت و درمان در سال گذشته قابل ستایش بود، ابراز کرد: با همکاری و همفکری مسئولان و دستاندرکاران دانشگاه علوم پزشکی امسال تلاش میکنیم جانمایی این عزیزان در شرایط جغرافیایی برای ارائه مطلوبترین خدمات دارای مختصات مناسب باشد.
وی یاداور شد: جلسات بین بخشی ادارات و دستگاهها به منظور کسب آمادگی و بررسی چالشها و مشکلات و ارائه راهحلها به صورت منظم برگزار شود؛ زیرا میزان آمادگی ما در ایام تردد زائران منوط به بررسی چالشها و ارائه راهکارها در این جلسات خواهد بود.