شیرینی شبهای ایرانی در روسیه 20 ساله شد
«کیک شب های ایرانی» یکی از شیرینی های پرفروش در روسیه است که امسال وارد بیستمین سال تولید و پرفروش موفق خود شده است.
خبرگزاری میزان -
به نقل از ایرنا، «پرسیسکایا نوچ» یا همان «کیک شب های ایرانی» در بسته بندی هایی به رنگ آبی شبانه با هلال ماه، ستاره ها، مسجد و مناره به نشانه اسلامی بودن ایران و همچنین شب پارسی تولید می شود.
تولید این کیک که در فروشگاه های کوچک و بزرگ شهرهای مختلف روسیه بویژه پایتخت و مناطق اطراف عرضه می شود، از سال 2005 در کارخانه «چرموشکی» در جنوب شرقی مسکو و یکی از بهترین مراکز تولید شیرینی در این کشور آغاز شده است که همچنان ادامه دارد.
کیک شب های ایرانی با ویژگی جذابیت نام، بسته بندی ها، وزن های مختلف و همچنین توزیع گسترده توانسته است مشتریان زیادی را جلب کند و شرکت تولید کننده نیز همچنان به تولید و توزیع آن می دهد.
بهای این کیک که با قیمتی مناسب نیز عرضه می شود، برای بسته های 660 گرمی حدود 300 روبل یا اندکی فراتر از چهار دلار است.
روس ها مانند بسیاری از مردم کشورها تا سال 1940 ایران را به نام پرسیا می شناختند و هم اکنون نیز در برخی شهرها شهروندان کنسال روسی از این نام استفاده می کنند.
/انتهای پیام/
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه ای منتشر می شود.
تولید این کیک که در فروشگاه های کوچک و بزرگ شهرهای مختلف روسیه بویژه پایتخت و مناطق اطراف عرضه می شود، از سال 2005 در کارخانه «چرموشکی» در جنوب شرقی مسکو و یکی از بهترین مراکز تولید شیرینی در این کشور آغاز شده است که همچنان ادامه دارد.
کیک شب های ایرانی با ویژگی جذابیت نام، بسته بندی ها، وزن های مختلف و همچنین توزیع گسترده توانسته است مشتریان زیادی را جلب کند و شرکت تولید کننده نیز همچنان به تولید و توزیع آن می دهد.
بهای این کیک که با قیمتی مناسب نیز عرضه می شود، برای بسته های 660 گرمی حدود 300 روبل یا اندکی فراتر از چهار دلار است.
روس ها مانند بسیاری از مردم کشورها تا سال 1940 ایران را به نام پرسیا می شناختند و هم اکنون نیز در برخی شهرها شهروندان کنسال روسی از این نام استفاده می کنند.
/انتهای پیام/
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه ای منتشر می شود.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *