تاثیر رضایت طرفین در پایداری نهاد خانواده
مستند «بیم و امید» در برنامه پنج شنبه 18 شهریورماه خود نگاهی ویژه به ازدواج تحمیلی و تبعات آن بر کانون خانواده داشته و با حضور کارشناسان به بررسی بیشتر این مساله می پردازد.
به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی ، برنامه «بیم و امید» که با اجرای علی درستکار به بحران طلاق و عوامل پیرامون آن می پردازد در این قسمت با حضور سید محسن فاطمی؛ فوق تخصص روانشناسی و فریبا علاسوند؛ استاد دانشگاه و عضو هيأت علمي دفتر مطالعات و تحقيقات زنان پیامدهای فقدان رضایت و توافق طرفین در ازدواج را به عنوان یکی از عوامل موثر در تضعیف نهاد خانواده و ناپایداری نکاح واکاوی می کند.
این مجموعه با حضور مهمانان مختلف و نمایش بخش های مستند تلاش دارد عوامل مختلفی که منجر به گسست بنیان خانواده ها می شود را در تحلیلی کارشناسی مورد بررسی قرار دهد. تا کنون مسائلی چون تاثیر روابط بلندمدتِ زوجین قبل از ازدواج، عدم توجه به اختلافات فرهنگی، عدم صداقت و پنهانکاری طرفین، ارائه پیشنهاد ازدواج از سوی خانم، آسیب های ازدواج مجدد، اختلاف بر سر حضانت کودک و ... در این برنامه مورد توجه قرار گرفته است.
مستند «بیم و امید» کاریست از گروه امور اجتماعی شبکه دو و با مشارکت مرکز رسانه قوه قضائیه که به تهیه کنندگی امیر اکبرزاده و اجرای علی درستکار ساعت 18 از شبکه دو سیما پخش می شود.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *