بیانات منتشرنشده رهبر انقلاب درباره زن و خانواده
نشریه «خط حزب الله» در چهل و هشتمین شماره خود برای نخستین بار بخش هایی از بیانات رهبر انقلاب درباره زن و خانواده را منتشر کرده است.
به گزارش گروه سیاسی ؛ در شماره این هفته«خط حزب الله» آمده:
از دیدگاه حضرت آیتالله خامنهای «مسئله زن و خانواده برای کشور، جزو مسائل درجهی یک است... و جامعه اسلامی، بدون بهرهمندی از نهاد خانواده سالم، سرزنده و بانشاط، اصلاً امکان پیشرفت ندارد. 14 /10 /90» از دیگر سو نهاد خانواده طراز انقلاب اسلامی به عنوان تربیتکننده و نگاهدار نیروی مومن و انقلابی، نقشی کلیدی در تحقق جامعه مومن و انقلابی دارد.
از همین رو هفتهنامه خط حزبالله برای اولین بار بخشی از بیانات رهبر انقلاب که در ماههای اخیر در دیدار با هیأت امنای هماندیشی تحکیم خانواده ایراد شده است را به مناسبت اول ذیحجه، سالروز ازدواج امیرالمؤمنین و حضرت زهرا(س) منتشر میکند.
رهبر انقلاب اسلامی حضرت آیتالله خامنهای در دیدار با هیأت امنای هماندیشی تحکیم خانواده بر 3 اصل مهم تسهیل ازدواج، جلوگیری از متلاشی شدن خانواده (طلاق) و هدایت رفتارهای داخل خانواده تاکید کردند.
حضرت آیت الله خامنهای در این دیدار فرمودند: «اساس خانواده با امواج خیلی تند و بیرحمانه تبلیغات غربی دچار تزلزل و تهدید است... بنابر این کار حمایت و حراست از بقای خانواده و حراست از خانواده، کار بسیار مهمی است... این قضیه ، قضیه خیلی عمیقی است.»
رهبر انقلاب همچنین در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع سلامت درون خانواده پرداختند.
فرازی از بیانات رهبر معظم انقلاب در این دیدار به این شرح است: «...در جامعهى ما متأسّفانه به تَبَع خيلى از جاهاى دنيا، شأن زن شناختهنشده است. در نظر اسلام و در نگاه كلّىاى كه اسلام دارد، زن همان است كه در اين جملهى«اَلمِرأَةُ رَيحانَةٌ وَ لَيسَت بِقَهرَمانَه» است؛ مثل يك گل. يك گل، وجودش لازم است و نگهدارىاش لوازمى دارد: وَ لَيسَت بِقَهرَمانَه؛ منظور از قهرمان، اين قهرمان متعارف ما نيست، قهرمان يعنى كارگزار؛ يعنى در واقع رئيس خدمه. اينجورى نيست كه خانم در خانهى شما مسئول خدمتگزارى باشد، حالا ولو بهعنوان رئيس خدمه؛ قضيّه اين نيست. وَ لَيسَت بِقَهرَمانَه؛ قهرمان در تعبيرات عربى و در اصطلاحات رايجِ ادبيّات عرب عبارت است از آنكسى كه ملك شما را برايتان اداره ميكند؛ يعنى كارهايتان را انجام ميدهد؛ وقتى شما صاحب يك ملكى هستيد، يك قهرمانى داريد؛ ميگويد زن اينجورى نيست. حالا شما ببينيد اگر در يك خانوادهاى، در يك جامعهاى، به زن با اين چشم نگاه بشود، اوّلاً تكريم او، حفظ حرمت او، برخورد ملاطفتآميز با او و مسائل فراوانى كه دنبالش هست، چقدر موجب ميشود كه زن احساس امنيّت كند، احساس آرامش كند. در اسلام نگفتهاند كه زن نرود بيرون كار كند؛ اصلاً اين نيست. حالا اينكه بعضى از مخالفين اين گرايش اسلامىِ زن، فوراً ميچسبند به اينكه شما نصف نيروى كار جامعه را معطّل ميگذاريد، چنين چيزى نيست؛ كسى نگفته كار نكنند، اگر ميتوانند كار كنند، كار كنند؛ منتها با اين ديد كار كنند، با اين نگاه كار بكنند؛ كارى كه به آنها محوّل ميشود كارى باشد كه با ريحانهبودن جور در بيايد، متناسب باشد. و البتّه مهمترين مسئوليّت زن هم كدبانويى است؛ معناى كدبانويى خدمتگزارى نيست، معنايش اين است كه محيط خانواده را براى فرزندان و براى همسر يك محيط امن و آرام و مهربانى ميكند، با مهربانى خودش، با عزّتى كه در خانه براى او فرض ميشود...»
حضرت آیت الله خامنهای از دست اندرکاران موضوع خانواده خواستند کار را بلند مدت ببینند و پیدرپی با فکرهای ابتکارآمیز، خروجی کار را ملاحظه کنند.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *