دو هزار کودک بی سرپرست اصفهانی تحت پوشش کمک و حمایت پلیس

10:55 - 09 شهريور 1395
کد خبر: ۲۱۵۳۴۷
فرمانده انتظامی استان اصفهان گفت: دو هزار کودک بی سرپرست اصفهانی تحت پوشش کمک و حمایت پلیس این شهر قرار دارند.
دو هزار کودک بی سرپرست اصفهانی تحت پوشش کمک و حمایت پلیسبه گزارش گروه جامعه ،سردار عبدالرضا آقاخانی گفت: امروز نیروی انتظامی در خط مقدم مقابله با ناهنجاری های اجتماعی قرار دارد و هر روز با سخت ترین و پیچیده ترین ماموریت ها رو برو می شود و به نوعی می توان گفت که خدمت در هیچ سازمانی به اندازه این نیرو استرس زا نیست. به همین خاطر نیازمندیم با کارهایی همچون طرحی که امروز آغاز می شود روحیه معنوی کارکنان را ارتقا ببخشیم.
 
وی شغل پلیس را بسیار سخت و پراسترس عنوان کرد و اظهار داشت: در بسیاری از کشورها سن خدمت نیروهای پلیس بین ۱۵ تا ۲۰ سال است در حالی که در سازمان پلیس کشور ما بسیاری از افراد هستند که حتی با گذشت ۳۵ سال از عمر خدمتی خود هنوز عاشقانه مشغول کار هستند.
 
سردار اقاخانی به اجرای طرح ویژه اکرام ایتام و محسنین توسط فرماندهی انتظامی استان اشاره کرد و اظهار داشت: در این طرح برای اولین بار مجموعه مدیران، معاونان و کارکنان نیروی انتظامی استان بیش از دو هزار کودک بی سرپرست را تحت پوشش خود قرار خواهند داد که امیدواریم خیر و برکت این کار را در ماموریت های نیروی انتظامی مشاهده کنیم.
 
این مقام انتظامی از تعامل و همکاری در برنامه های کمیته امداد خبر داد و گفت: بنا داریم در شش ماهه دوم امسال ۲۰۰ صندوق صدقات در رده های مختلف انتظامی نصب کنیم و هر ماه دو نوبت میزبان ایتام باشیم و از آنان پذیرایی نماییم و ان شاء الله بتوانیم سهمی کوچک در کارهای خیرخواهانه داشته باشیم.
 
فرمانده انتظامی استان کار کمیته امداد را مکمل ماموریت های نیروی انتظامی عنوان کرد و اظهار داشت: مسلما کاری که کمیته امداد امام خمینی (ره) انجام می دهد در دراز مدت کمک بسیار زیادی به کاهش جرایم و ناهنجاری های می کند زیرا اگر این کودکان بی سرپرست و بد سرپرست مورد حمایت قرار نگیرند و دستی بالای سر آنان نباشد ممکن است در آینده به افراد هنجار شکن تبدیل شوند و این کار نیروی انتظامی را دو چندان کند.
 
آقاخانی در ادامه به بخشی از عملکرد فرماندهی انتظامی استان اشاره کرد و اظهار داشت: به طور میانگین روزانه بین ۶۰ تا ۷۰ پرونده در کلانتری ها تشکیل می شود و ماهانه ۱۸۰ هزار تماس فوریتی با سامانه ۱۱۰ و ۹ هزار تماس با تلفن ۱۹۷ این فرماندهی برقرار می شود که تمامی این تلفن ها توسط واحدهای عملیاتی و اجرایی مورد رسیدگی قرار می گیرند.
 
وی افزود: با وجود اینکه استان اصفهان یک استان مرکزی است و کشف مواد مخدر باید در آن کمتر باشد اما با تلاش کارکنان و اشرافیت بالای آنان سال گذشته نزدیک به ۳۸ تن و در پنج ماهه امسال نیز نزدیک به ۱۶ تن انواع مواد مخدر در ورودی های استان و به خصوص در کویر شناسایی و کشف شدند.
 
فرمانده انتظامی استان در خصوص عملکرد این فرماندهی در مبارزه با معضل قاچاق کالا گفت: امسال با یک رویکرد ویژه و سختگیرانه ای وارد صحنه شدیم و توانستیم برای اولین بار دست باند ها و دانه درشت های قاچاق کالا  را رو کرده و بیش از ۱۰۰ کانتینر کالای قاچاق را کشف کنیم که این اقدام در کشور بی سابقه بود و زمینه ای برای انهدام باندهای قاچاق کالا در سایر استان ها را فراهم کرد.
 
سردار آقاخانی گفت: پلیس فتای استان توانسته با استفاده از افراد مجرب و توانمند از ابتدای تاسیس تا کنون همواره رتبه اول یا دوم را در کشف جرایم سایبری به دست آورد.
 
این مقام ارشد نیروی انتظامی استان با بیان اینکه بسیاری از معضلات کشور ناشی از کمبود کار فرهنگی است گفت:امروز نیروی انتظامی توانسته در کار فرهنگی از بسیاری از نهادها سبقت بگیرد و معتقد است مراکز علمی و فرهنگی و دانشگاهی باید دست به دست هم بدهند و در اتاق های فکر خود به معضلات اجتماعی جامعه بیندیشند و راهکارهای مناسب ارائه کنند تا بتوانیم ان شاء الله جامعه امن و آرام داشته باشیم.
 
طرح حمایت از ایتام پلیس اصفهان الگویی برای کشور
 
حمید رضا شیران مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان اصفهان نیز در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری پلیس با ابراز خرسندی از اقدام خداپسندانه نیروی انتظامی گفت: طرح اکرام و حمایت از ایتام توسط کارکنان پلیس استان به پیشنهاد سردار انجام شد و این حرکت  خوشحالی مجموعه کمیته امداد را فراهم کرد و ما به داشتن چنین پلیسی به خود می بالیم و افتخار می کنیم.
 
وی با بیان اینکه در این طرح قرار براین شد تا تمام کارکنان نیروی انتظامی هر کدام حداقل یک کودک بی سرپرست را تحت پوشش خود قرار دهند اظهار داشت: امیدوارم این کار نمونه و بی نظیر پلیس استان الگویی برای تمام مسئولین کشور شود و شاهد حرکت همه جانبه همه دستگاه ها در این امر خداپسندانه باشیم.
انتهای پیام/



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *