"علمای افغانستان" مردم را برای ریشه کن کردن فلج اطفال قانع کنند

23:33 - 08 شهريور 1395
کد خبر: ۲۱۴۸۸۰
وزیر بهداشت افغانستان با تأکید بر اینکه بیماری فلج اطفال باید تا پایان سال جاری متوقف شود، گفت: علما و رسانه‌ها نقش موثری در نابودی این بیماری خطرناک و کشنده دارند و باید مردم را در این مورد اقناع کنند.
به گزارش سرویس بین الملل فیروزالدین فیروز وزیر بهداشت افغانستان در مراسم ریشه کن کردن فلج اطفال که به همت وزارت بهداشت و با حضور مقامات دولتی و بین‌المللی آغاز شده، گفت: فلج اطفال درمان ندارد و برای نابودی آن باید تمام مردم تلاش کنند.
 
فیروز با بیان اینکه تمام کشورهای جهان تصمیم به نابودی فلج اطفال گرفته‌اند، افزود: مبارزه با بیماری فلج اطفال تعهد جهانی است، اما این بیماری هنوز هم در افغانستان و پاکستان در وجود دارد، در حالیکه در اکثریت کشور‌های جهان نابود شده است.
 
وی با اشاره به اینکه برخی از مردم و علما واکسیناسینون فلج اطفال را حرام می‌دانند، تصریح کرد: علما و رسانه‌ها نقش موثری در نابودی این بیماری خطرناک و کشنده دارند و باید مردم را در این مورد اقناع کنند.
 
وزیر بهداشت با ابراز اینکه کمپین از بین بردن فلج اطفال از 8 سنبله آغاز و تا 12 سنبله ادامه خواهد داشت، گفت: در این دور واکسن فلج اطفال 9.5 میلیون کودک افغانستانی تحت پوشش قرار خواهند گرفت.
 
فیروزالدین فیروز اظهار داشت: 67 هزار داوطلب برای پیشبرد این روند در تمام ولایت‌های افغانستان اعم از مناطق امن و نا‌امن فعالیت خواهند کرد.
 
فیروز تصریح کرد: در سالجاری 8 مورد فلج اطفال در افغانستان گزارش شده است، اما دولت وحدت ملی مصمم است تا این بیماری را تا آخر سالجاری متوقف کند.
 
وی در پایان سخنان خود با بیان اینکه واکسن فلج اطفال ضرری به بدن کودکان ندارد، افزود: سازمان‌های جهانی بهداشت باید بیشتر از پیش برای نابودی این بیماری وحشتناک با افغانستانی‌ها همکاری کنند.
 
در همین حال احسان‌الله حنفی عالم دینی در این محفل با بیان اینکه اساسی‌ترین اصل دین اسلام رفاه جامعه و بهداشت انسان‌ها است، گفت: تمام انسان‌ها باید در حوزه بهداشت توجه جدی داشته باشند.
 
حنفی افزود: قرآن شریف تأکید زیادی به بهداشت انسان‌ها کرده و از سویی‌هم پیامبر اسلام نیز در حوزه بهداشت تأکید جدی کرده است.
 
وی در پایان سخنان خود از مسئولان وزارت بهداشت و کارمندان کمپین فلج اطفال خواست تا با صداقت و اخلاص کودکان افغانستان را از خطر بیماری فلج اطفال نجات دهند.
 
در همین حال نمایندگان سازمان بهداشت جهانی نیز متعهد شدند که برای مبارزه با بیماری فلج اطفال با افغانستان همکار هستند.
 
/


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *