تولید گوشت قرمز در کشتارگاه‌‌ها به ۴۷۶ هزارتن رسید

19:17 - 24 مرداد 1395
کد خبر: ۲۰۹۷۲۷
دسته بندی: اقتصاد ، صمت و کشاورزی
براساس گزارش مرکز آمار ایران، وزن گوشت قرمز تولیدی انواع دام‌های ذبح شده در کشتارگاه‌های کشور طی سال 1394 جمعاً 476 هزار تن است که سهم گوشت گاو و گوساله بیش از سایر انواع دام بوده است.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *