مصرف آجیل التهاب بدن را کاهش میدهد
یافتههای حاصل از مطالعات جدید نقش آجیل را در کاهش اختلالات متابولیکی قلبی نظیر بیماریهای قلبی- عروقی و دیابت نوع 2 تایید میکند.
خبرگزاری میزان -
به گزارش گروه فضای مجازی به نقل از مدیکال نیوز، محققان بر این باورند، التهاب عامل اصلی ایجاد
این نوع بیماریها است. یافتهها نشان میدهد مصرف آجیل اثرات مفیدی بر
کاهش التهاب عمومی دارد.
تا قبل از این محققان ارتباط بین افزایش مصرف آجیل و کاهش خطر بیماریهای مزمن و حتی مرگ را نشان داده بودند.
مطالعه جدید انجام شده بر روی بیش از 120 هزار پرستار زن شاغل و بیش از 50 هزار پرستار مرد نشان داده است افرادی که در طول هفته پنج بار یا بیشتر آجیل مصرف میکنند، نسبت به آنهایی که هرگز و یا بهندرت مصرف کردهاند از سطح نشانگرهای التهابی کمتری در خون برخوردار بودهاند.
همچنین افرادی که در طول هفته مصرف آجیل را جایگزین گوشت قرمز، تخممرغ و غلات کردهاند نیز بهطور قابل ملاحظهای دارای سطح پایینتری از شاخصهای التهابی هستند.
انواع آجیل درختی و بادامزمینی حاوی ترکیبات مقوی زیادی نظیر منیزیم،
فیبر، اسیدآمینههای ضروری، آنتیاکسیدان و اسیدهای چرب غیراشباع هستند که
میتوانند نقش مهمی در کاهش فرایند التهاب عمومی بدن و در نتیجه بیماریهای
ناشی از آن داشته باشند.
/انتهای پیام/
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانههای داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانهای منتشر میشود.
/انتهای پیام/
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانههای داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانهای منتشر میشود.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *