اسلام معیارهای مناسبی برای انتصاب مدیران و فرماندهان لایق تعیین کرده است
رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش گفت: اسلام معیارهای مناسبی را برای انتصاب مدیران و تعیین فرماندهان لایق و متخصص تعیین کرده است.
خبرگزاری میزان -
به گزارش گروه سیاسی ، حجت الاسلام والمسلمین سیدمحمدعلی آل هاشم رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش صبح امروز با حضور در مرکز آموزش حضرت جواد الائمه(ع) نیروی زمینی ارتش در جمع دانشجویان جدیدالورود دانشگاه های افسری آجا گفت: شما عزیزان، فرماندهان و افسران آینده ارتش هستید که نقش اساسی در حفظ استقلال و تمامیت ارضی ایران اسلامی ایفا خواهید کرد و به شما اطمینان می دهم آینده ای پر افتخار و توأم با عزت را پیش رو دارید.
وی در ادامه با بیان اینکه اسلام به مدیریت و فرماندهی نگاه ویژه دارد و معیارهای را برای انتصاب مدیران و تعیین فرماندهان لایق و متخصص تعیین کرده است، افزود: یافته های علمی این معنا را تأیید می کند که ارزش های اسلامی و دینی، توانمندی های علمی و ارزش های اخلاقی و رفتاری، معیارهای مورد نظر و تأکید اسلام عزیز هستند.
نماینده ولی فقیه در ارتش تصریح کرد: شما دانشجویان عزیز می بایست از هم اکنون تلاش کنید صفات و ویژگی های یک افسر طراز اول اسلام را در خود نهادینه کنید تا در آینده افسرانی انقلابی و فرماندهانی کارآمد و موفق باشید.
آل هاشم گفت: مستشاران آمریکایی آن زمان طوری ارتش را آموزش داده بودند که در خدمت رژیم گذشته باشد اما همین ارتش پس از حضوری تعیین کننده در انقلاب شکوهمند اسلامی ایران و تقدیم بیش از 48 هزار شهید و ده ها هزار جانباز و آزاده در دوران هشت سال دفاع مقدس، اکنون به جایگاهی رسیده است که مقام معظم رهبری و فرماندهی معزز کل قوا (مدظله العالی) این ارتش را "کلمه طیبه" و "ارتش حزب الله" می نامند.
رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش ادامه داد: امروز، ارتش در حفظ و پاسداری از تمامیت ارضی و حدود و ثغور میهن اسلامی ایران نقش بسیار مهم و بی بدیلی دارد تا جایی که توان رزمی ارتش و نیروهای مسلح که موجب قدرت دفاعی قابل توجه و بازدارندگی مناسب در برابر تهدیدها شده، دشمنان را از هرگونه تعرض باز داشته است.
وی با بیان اینکه از منظر مقام معظم رهبری(مدظله العالی) لازمه اقتدار در نیروهای مسلح، داشتن ایمان، بصیرت، عزم راسخ و احساس مسئولیت واقعی در کنار نیروی انسانی مجهز به آموزش های روزآمد و پیشرفته است، افزود: باید معرفت دینی، بصیرت و شناخت خود را در مقابل دوست و دشمن تقویت کنیم و بدون تردید تقویت بنیه معنوی و بصیرت نیروهای مسلح مستقیماً در توان رزمی و بازدارندگی تأثیرگذار است چرا که در دوران دفاع مقدس شاهد بودیم یگانهایی که معنویت در آنها بالا بود در عملیات ها بهترین عملکرد را داشتند.
آل هاشم سپس به تشریح ویژگی های یک فرمانده و مدیر شایسته از منظر رهبر فرزانه انقلاب پرداخت و در این باره تصریح کرد: ایمان و معنویت، عزم راسخ، قانون مداری و انضباط، خودسازی فردی، صبر، استقامت و توکل، روحیه فداکاری و ایثار، هدایت گری، مسئولیت پذیری و خستگی ناپذیری از جمله ویژگی هایی هستند که همواره مورد تأکید فرماندهی معظم کل قوا بوده و همچنین معظم له از سالها قبل تاکید بر تهذیب، تحصیل و ورزش داشتند که الحمد الله توصیه های ایشان تماماً در سطح نیروهای مسلح و در این اردوگاه از طرف شما و دانشجویان قبلی مورد توجه جدی قرار گرفته است.
با حضور رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش، صندوق قرض الحسنه مرکز آموزش حضرت جوادالائمه (ع) نزاجا نیز افتتاح شد.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *