احیای سازمان اداری و استخدامی کشور با حکم رییس جمهور/ روسای سازمان اداری و استخدامی، و سازمان برنامه و بودجه کشور منصوب شدند
در ادامه برنامه های دولت برای اصلاح نظام مدیریت و ساختار اداری و استخدامی کشور و بویژه ساماندهی نظام حقوق و دستمزد، رییس جمهوری در حکم مهمی سازمان اداری و استخدامی کشور را احیا و رییس آن را منصوب کرد.
خبرگزاری میزان -
به گزارش گروه سیاسی ، حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی در این حکم جمشید انصاری را به عنوان «معاون رییس جمهور و رییس سازمان اداری و استخدامی کشور» منصوب نمود.
متن حکم رییس جمهوری به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
جناب آقای جمشید انصاری
براساس اصل یکصد و بیست و ششم قانون اساسی و در اجرای مصوبه مورخ دوم مرداد یکهزار و سیصد و نود و پنج شورای عالی اداری، نظر به تخصص و تجربیات جناب عالی به موجب این حکم به عنوان « معاون رییس جمهور و رییس سازمان اداری و استخدامی کشور» منصوب می شوید.
توفیق شما را در خدمت به ملت شریف ایران با رعایت اصول قانون مداری، اعتدال گرایی و منشور اخلاقی دولت تدبیر و امید از خداوند بزرگ مسالت دارم.
حسن روحانی
رییس جمهوری همچنین در حکم جداگانه ای دکتر محمد باقر نوبخت را به عنوان « معاون رییس جمهور و رییس سازمان برنامه و بودجه کشور» منصوب کرد.
متن حکم روحانی به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
جناب آقای دکتر محمد باقر نوبخت
براساس اصل یکصد و بیست و ششم قانون اساسی و در اجرای مصوبه مورخ دوم مرداد یکهزار و سیصد و نود و پنج شورای عالی اداری، نظر به تخصص و تجربیات جناب عالی به موجب این حکم به عنوان «معاون رییس جمهور و رییس سازمان برنامه و بودجه کشور» منصوب می شوید.
توفیق شما را در خدمت به ملت شریف ایران با رعایت اصول قانون مداری، اعتدال گرایی و منشور اخلاقی دولت تدبیر و امید از خداوند بزرگ مسالت دارم.
حسن روحانی
نظرات بینندگان
با سلام با تاسیس سازمان امور اداری و استخدامی تکلیف اینهمه نیروی باتجربه و آموزش دیده و تحصیل کرده در معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی و مدیریت اموزش و پژوهش و اینده نگری سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان که بالغ بر 700 نفر میشود چه خواهد شد؟ آیا مثل سازمان برنامه و بودجه در استانها نیز سازمان خواهد بود یا خیر؟ لازم به ذکر است سازمان امور اداری و استخدامی نه تنها هم وزن سازمان برنامه و بودجه است بلکه مهمتر از آن است یه نمونه آن همین ساماندهی فیش های حقوقی و حقوق و دستمزد، آموزش نیروی انسانی و برنامه ریزی مناسب ان؛ ساماندهی استخدام!، ساماندهی و جذب نخبگان و جلوگیری از خروج آنها از کشور، ارزشیابی مدیران و عملکرد دستگاه ها و نوسازی اداری، چابک سازی اداری و مدیریت سرمایه های انسانی و تربیت مدیران و نظارت بر عزل و نصب ها براساس شایستگی های مدیریتی از دیگر وظایف این سازمان است. آیا با این همه اهمیت در استان چرا نباید در استان ها سازمان تاسیس شود؟ والا اگر استان رها شود میشود همان وضع سابق که منجر به انحلال این سازمان در دهه 70 شد.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *