تهران در صدر فهرست سوانح هوایی کشور

2:45 - 10 مرداد 1395
کد خبر: ۲۰۳۵۳۹
دسته بندی: اقتصاد ، انرژی
وزارت راه و شهرسازی اعلام کرد: بررسی سوانح هوایی در دوره 35 سال گذشته (93- 1358) نشان می‌دهد تهران در صدر فهرست سوانح هوایی کشور جای داشته و شمار تلفات انسانی در مجموع این سالها ( تا سال 1393) یک هزار و 985 نفر کشته ثبت شد.
به گزارش گروه اقتصاد، وزارت راه و شهرسازی در خصوص سوانح هوایی در دوره 35 سال گذشته اعلام کرد: تعداد تلفات ناشی از سقوط هواپیما از سال 1358 تا 1393 به رقم یک هزار و 985 نفر رسید، در حالی که تعداد کل آمار سقوط 74 سانحه و تعداد سقوط‌های پر تلفات (فوت بیش از سه نفر) 33 واقعه بود.


پایگاه خبری یاد شده به نقل از نوزدهمین شماره ماهنامه داخلی مدیریت استراتژیک ضمن بررسی علل وقوع سوانح هوایی کشوری آورده است، آمارها نشان می‌دهد استان تهران با 9 سانحه هوایی، بیشترین آمار سوانح هوایی در دوره مزبور را داشته است.

بر اساس این گزارش استان‌هایی که در سال‌های مورد بررسی این گزارش، بیشترین سوانح را داشتند، استان تهران با 9 سانحه، خراسان رضوی و اصفهان هر یک با سه سانحه، آذربایجان غربی، کرمان و فارس هر یک با دو سانحه بودند.

همچنین بر اساس مطالعات جهانی علل وقوع سوانح هوایی در 50 سال گذشته، اشتباه خلبان بیشترین سهم (50 درصد) را داشت و سایر دلایل در وقوع سوانح هوایی نقص فنی با 22 درصد، شرایط جویی با 12 درصد، خرابکاری 9 رصد، سایر خطاهای انسانی 6 درصد و سایرعلل یک درصد ثبت شده بود.

مطابق گزارش شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران، مطالعات نشان می‌دهد زمان وقوع حوادث نیز مورد توجه قرار گرفته که براساس آن بروز 25 درصد سوانح هنگام فرود، 12 درصد سوانح بر روی باند، 12 درصد سوانح هنگام جدا شدن از باند، 11 درصد هنگام حرکت نهایی به سمت باند، 10 درصد سوانح هنگام رسیدن به اوج پرواز، 10 درصد حرکت اولیه به سمت باند، هشت درصد حوادث هنگام حرکت در ارتفاع، هشت درصد هنگام ارتفاع گیری اولیه و چهار درصد زمان کاهش ارتفاع رخ داده است.

به گزارش ایرنا، براساس آمار پایگاه اینترنتی شبکه ایمنی هوانوردی، در پنج ماهه نخست سال 2016 میلادی 60 سانحه هوایی در جهان رخ داده است که از این تعداد، بالاترین سهم آمریکا با 13 مورد، و یک مورد هم مربوط به جمهوری اسلامی ایران بود.

بعد از آمریکا، بیشترین سوانح هوایی در روسیه (پنج مورد)، کلمبیا، کانادا و مکزیک (هر کدام سه مورد)، برزیل، ایتالیا، اندونزی، اکوادور، عراق (هر کدام دو مورد) قرار دارند.

کشورهای ایران، آرژانتین، آفریقای جنوبی، استرالیا، اسپانیا، افغانستان، ژاپن، دانمارک، سودان، سومالی، سوئد، فرانسه، قبرس، قزاقستان، گینه، مصر، مالزی، میانمار، نامیبیا، هند، نپال، بنگلادش و جزیره گوادلوپ نیز شاهد یک بار سانحه هوایی بوده‌اند.

انتهای پیام /


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *