رفع بسیاری از آسیب‌های اجتماعی با تفکر و فرهنگ بسیجی

12:41 - 09 مرداد 1395
کد خبر: ۲۰۳۴۸۱
دسته بندی: حقوق و قضا ، قضایی
موحد با بیان اینکه تفکر و فرهنگ بسیجی گره گشای مشکلات کشور بوده است گفت: معتقدیم درمان بسیاری از آسیب‌های اجتماعی با تفکر و فرهنگ بسیجی امکانپذیر است.
به گزارش گروه حقوقی و قضایی به نقل از روابط عمومی دادگستری کل استان کرمان، یدالله موحد در آیین افتتاح طرح 'هر مسجد یک حقوقدان' در مسجد امام حسین (ع) شهر کرمان افزود: در حال حاضر با سونامی دعاوی روبرو و برای مقابله با این پدیده معتقد به تقدم پیشگیری بر درمان هستیم.

وی گفت: طرح هر مسجد یک حقوقدان به منظور تعامل با مردم و افزایش آگاهی‌های حقوقی آنها به صورت برنامه ریزی شده و منسجم طرح ریزی و اجرایی شده است.

این مقام قضایی عنوان کرد: در شورای بسیج حقوقدانان طرح هر مسجد یک حقوقدان مطرح و قرار شد با همکاری بسیج این طرح اجرایی شود.

وی ادامه داد: بسیج که در دوران دفاع مقدس نقش بسیار مهمی را بر عهده داشته، وقتی سلامت جامعه به خطر می افتد نیز می تواند در دفاع از سلامت جامعه به عرصه خدمت وارد شود.

رئیس کل دادگستری کرمان مساجد را پایگاه حضور روحانیون، نخبگان، مدیران و مردم توصیف کرد و گفت: امروز آسیب‌هایی از جمله طلاق، فقر، آسیب‌های اجتماعی و مواردی از این دست از معضلات جامعه هستند و این طرح ضمن کمک به ارتقای آگاهی‌های حقوقی مردم، در کاهش آسیب‌های اجتماعی نیز تاثیر به سزایی خواهد داشت.

موحد اظهار کرد: در این طرح قرار است یک حقوقدان بسیجی در یک مسجد حضور یافته و در راستای آگاهی بخشی به مردم در مسائل قضایی و حقوقی اقدام کرده و با کمک مردم از آسیب‌های اجتماعی پیشگیری کند.

وی گفت: دادگستری کل استان کرمان درصدد است با استفاده از ظرفیت گسترده مساجد این طرح را به بهترین نحو اجرایی کند.

این مقام ارشد قضایی با بیان اینکه در بدنه جامعه با واقعیت هایی مواجه هستیم ادامه داد: به طور متوسط هر ماه حدود 40 هزار پرونده در سراسر استان کرمان وارد مراجع قضایی می‌شود که عدد بزرگی است و در شان این نظام و ملت نیست.

رئیس کل دادگستری استان کرمان، برخی جرایم را ناشی از بی اطلاعی از موازین قانونی دانست و تاکید کرد: باید تلاش کنیم تا دعاوی رخ ندهد نه اینکه منتظر بمانیم دعاوی و جرایم نرخ تصاعدی داشته باشد و بعد به دنبال برخورد و کیفر باشیم.

وی با اشاره به اینکه ورود به دستگاه قضایی و طرح دعوا نیاز به استطاعت حقوقی دارد گفت: دادگستری و قوه قضائیه با ایجاد معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرایم و نیز معاونت فرهنگی درصدد ارتقای آگاهی‌های حقوقی و قضایی جامعه است.

موحد بیان کرد: با همکاری صدا و سیما، تولید و پخش یکهزار و 200 دقیقه برنامه آگاهی بخشی و ارتقای دانش عمومی مردم از طریق سیمای مرکز کرمان انجام شده و این کار در سال جاری نیز دنبال می‌شود.




ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *