بهترین سرآشپزهای شمال کشور معرفی شدند
نخستین جشنواره "سفره ایرانی ، فرهنگ گردشگری" با معرفی برترین سر آشپزها در تله کابین شهرستان رامسر در غرب استان مازندران پایان یافت.
خبرگزاری میزان -
به گزارش گروه جامعه ،این جشنواره که از عصر چهارشنبه در محل تله کابین رامسر آغاز و تا شب گذشته ادامه داشت مورد استقبال بی شمار مردم خصوصا گردشگران و مسافران تابستانی این شهرستان 70 هزار نفری قرار گرفت.
مرتضی رحمانی موحد معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی ,صنایع دستی وگردشگری کشور در آئین اختتامیه این جشنواره با بیان اینکه سفره ایرانی شاخص بزرگ ایران اسلامی است، گفت: جذب مخاطب جهانی هدف سفره ایرانی است و این نخستین جشنواره ای است که به میزبانی مازندران با شرکت استان های گیلان ، گلستان و قزوین در شهر زیبای رامسربرگزار شد و قرار است در مجموع این جشنواره در8 منطقه کشور برگزار شود.
رحمانی موحد افزود: دومین جشنواره سفره ایرانی 13تا 15 مرداد درتبریز با شرکت استان های آذربایجان شرقی ، غربی ، اردبیل و زنجان برگزار خواهد شد.
وی با بیان اینکه استان های شمالی ومازندران درمهمان نوازی و سفره رنگارنگ تجربه طولانی دارند ، افزود: سفره ایرانی درونش صفا ، معنویت ، محبت و عاطفه ، انس و الفت وجود دارد.
معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری گفت : فرهنگ سفره ایرانی باید به گستره میهن و درتمام خانه ها توسعه یابد.
مدیرکل میراث فرهنگی,صنایع دستی و گردشگری مازندران نیزگفت: غذاهای محلی استان های مازندران، گیلان، قزوین و گلستان در رامسر معرفی شدند که این غذاها دارای تنوع ، جذابیت و ارزش غذایی بالایی هستند.
دلاور بزرگ نیا افزود: جشنواره سفره ایرانی ایده نو ونگاه جدید درمعرفی قابلیت ها و تنوع غذایی منطقه برای مسافران ، گردشگران و مردم هر منطقه است.
به گفته وی، برگزاری این جشنواره آغاز قدم های بزرگ برای معرفی غذاهای سنتی و محلی در سفره مردم و گردشگران داخلی وخارجی خصوصا در منوی رستوران ها است.
بزرگ نیا با بیان اینکه توجه به فرهنگ بومی، معماری و گویش محلی در این جشنواره دارای اهمیت است، اظهار کرد: باید در زمینه غذا که یکی از عوامل جذب گردشگر است ، فرهنگ سازی شود.
نماینده مردم رامسر، تنکابن و عباس آباد درمجلس شورای اسلامی هم با انتقاد از گسترش سبک غذاهای آماده (فست فود ) در جامعه ، برپایی چنین جشنواره هایی را اقدامی ارزشمند در جهت معرفی ظرفیت ها و جاذبه ها و درواقع سلامتی جامعه دانست.
شمس الله شریعت نژاد افزود: سفره ایرانی بویژه سفره مردمان خطه شمال سفره صفا و صمیمیت ، دارای تنوع وارزش غذایی بالاست و باید تبلیغات ملی برای برپایی چنین جشنواره هایی پرداخته شود.
در پایان این جشنواره برترین سرآشپزهای رستورانها در تهیه غذاهای سنتی و بومی از استان گلستان ، رستوران قصرخورشید ، استان مازندران ، رستوران آبادگران و استان گیلان ، رستوران آفتاب و مهتاب معرفی شدند.
آشپزهای برتراستان ها ازنگاه داوران نبی الله نوری از استان مازندران تندیس جشنواره را دریافت شد، مرضیه قاسمی و مهدی اصلانی هر دو از مازندران نیز شایسته تقدیر شدند .
مژگان نیکزاد از استان قزوین تندیس جشنواره را دریافت کرد و زهرا آهنی و امیرعرب مهدی هر دو از استان قزوین نیز شایسته تقدیرشدند.
نسرین عسگری زیارتی از استان گلستان تندیس جشنواره را گرفت و شمسی خالقی نیز از استان گلستان شایسته تقدیر شد.
سیدمرتضی رحیمی مقدم تندیس از استان گیلان تندیس جشنواره را دریافت کرد و یحیی شادمان پور و خانم جهادی نیز هر دو از استان گیلان شایسته تقدیر شدند.
نخستین جشنواره سفره ایرانی از روز چهارشنبه سی تیرماه در شهرستان رامسر در غرب استان مازندران اغاز و به مدت سه روز ادامه داشت.
انتهای پیام/
مرتضی رحمانی موحد معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی ,صنایع دستی وگردشگری کشور در آئین اختتامیه این جشنواره با بیان اینکه سفره ایرانی شاخص بزرگ ایران اسلامی است، گفت: جذب مخاطب جهانی هدف سفره ایرانی است و این نخستین جشنواره ای است که به میزبانی مازندران با شرکت استان های گیلان ، گلستان و قزوین در شهر زیبای رامسربرگزار شد و قرار است در مجموع این جشنواره در8 منطقه کشور برگزار شود.
رحمانی موحد افزود: دومین جشنواره سفره ایرانی 13تا 15 مرداد درتبریز با شرکت استان های آذربایجان شرقی ، غربی ، اردبیل و زنجان برگزار خواهد شد.
وی با بیان اینکه استان های شمالی ومازندران درمهمان نوازی و سفره رنگارنگ تجربه طولانی دارند ، افزود: سفره ایرانی درونش صفا ، معنویت ، محبت و عاطفه ، انس و الفت وجود دارد.
معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری گفت : فرهنگ سفره ایرانی باید به گستره میهن و درتمام خانه ها توسعه یابد.
مدیرکل میراث فرهنگی,صنایع دستی و گردشگری مازندران نیزگفت: غذاهای محلی استان های مازندران، گیلان، قزوین و گلستان در رامسر معرفی شدند که این غذاها دارای تنوع ، جذابیت و ارزش غذایی بالایی هستند.
دلاور بزرگ نیا افزود: جشنواره سفره ایرانی ایده نو ونگاه جدید درمعرفی قابلیت ها و تنوع غذایی منطقه برای مسافران ، گردشگران و مردم هر منطقه است.
به گفته وی، برگزاری این جشنواره آغاز قدم های بزرگ برای معرفی غذاهای سنتی و محلی در سفره مردم و گردشگران داخلی وخارجی خصوصا در منوی رستوران ها است.
بزرگ نیا با بیان اینکه توجه به فرهنگ بومی، معماری و گویش محلی در این جشنواره دارای اهمیت است، اظهار کرد: باید در زمینه غذا که یکی از عوامل جذب گردشگر است ، فرهنگ سازی شود.
نماینده مردم رامسر، تنکابن و عباس آباد درمجلس شورای اسلامی هم با انتقاد از گسترش سبک غذاهای آماده (فست فود ) در جامعه ، برپایی چنین جشنواره هایی را اقدامی ارزشمند در جهت معرفی ظرفیت ها و جاذبه ها و درواقع سلامتی جامعه دانست.
شمس الله شریعت نژاد افزود: سفره ایرانی بویژه سفره مردمان خطه شمال سفره صفا و صمیمیت ، دارای تنوع وارزش غذایی بالاست و باید تبلیغات ملی برای برپایی چنین جشنواره هایی پرداخته شود.
در پایان این جشنواره برترین سرآشپزهای رستورانها در تهیه غذاهای سنتی و بومی از استان گلستان ، رستوران قصرخورشید ، استان مازندران ، رستوران آبادگران و استان گیلان ، رستوران آفتاب و مهتاب معرفی شدند.
آشپزهای برتراستان ها ازنگاه داوران نبی الله نوری از استان مازندران تندیس جشنواره را دریافت شد، مرضیه قاسمی و مهدی اصلانی هر دو از مازندران نیز شایسته تقدیر شدند .
مژگان نیکزاد از استان قزوین تندیس جشنواره را دریافت کرد و زهرا آهنی و امیرعرب مهدی هر دو از استان قزوین نیز شایسته تقدیرشدند.
نسرین عسگری زیارتی از استان گلستان تندیس جشنواره را گرفت و شمسی خالقی نیز از استان گلستان شایسته تقدیر شد.
سیدمرتضی رحیمی مقدم تندیس از استان گیلان تندیس جشنواره را دریافت کرد و یحیی شادمان پور و خانم جهادی نیز هر دو از استان گیلان شایسته تقدیر شدند.
نخستین جشنواره سفره ایرانی از روز چهارشنبه سی تیرماه در شهرستان رامسر در غرب استان مازندران اغاز و به مدت سه روز ادامه داشت.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *