علت قطع درختان توسط شهرداری در شب
محمد حقانی درگفت و گو با خبرنگار گروه جامعه گفت: یک درخت زمانی خشک می شود که قوای جذب غذای خود را از دست داده و آن زمان دیگر این درخت سودی نخواهد داشت.
وی افزود: درختی که خشک می شود دیگر سبز نیست و اگر تایید شود که کاملا خشک است، به این خاطر که احتمال سقوط آن وجود دارد، دستور قطع درخت صادر می شود.
رئیس کمیته محیط زیست شورای اسلامی شهر تهران با تاکید بر اینکه درختی که خشک می شود حتما باید قطع شود اظهار کرد: قطع درختان خشک اقدام صحیحی است که در دستور کار شهرداری قرار گرفته اما باید توجه شود که درخت سالم با درخت خشک متفاوت است و گاه شهرداری درختان غیر خشک را نیز قطع کرده است.
حقانی ادامه داد: مجوز قطع هر اصله درخت در کمیسیون ماده 7 سازمان بوستان های شهرداری تهران صادر می شود و در این کمیسیون نماینده ای از شورای شهر تهران نیز حضور دارد.
وی در خصوص دلایل خشک شدن درختان خیابان ولیعصر اذعان کرد: زمانی که شرایط «به زراعی» برای درختان فراهم نشود و تغذیه آنها دچار خلل شود این درختان خشک می شوند.
حقانی افزود: به دلیل آلودگی هوا و همچنین بتن ریزیهای صورت گرفته پای درختان خیابان ولیعصر شاهد خشک شدن تعداد زیادی از این درختان در سالهای اخیر بوده ایم.
وی با بیان اینکه دود ناشی از آلودگی هوا منافذ برگهای درختان را از بین می برد گفت: هر درخت بخش قابل توجهی از دوده ها و مواد آلاینده ناشی از آلودگی هوا را جذب می کند اما زمانی به علت شدت آلودگی ها، این قدرت را از دست می دهد و کم کم خشک شده و دیگر قادر نیست دی اکسید کربن را به اکسیژن تبدیل کند.
رئیس کمیته محیط زیست شورا شهر تهران در پاسخ به این پرسش که چرا قطع درخت در تهران در شب ها اتفاق می افتد؟ اذعان کرد: مردم با هر گونه قطع درخت مخالف بوده و حتی اگر این درخت خشک نیز باشد دوست ندارند که شهرداری نسبت به قطع آن اقدام کند.
وی تاکید کرد: شهرداری ناچار است قطع درختان را در شب انجام دهد و یکی دیگر از دلایل این اتفاق جلوگیری از ایجاد ترافیک در محدوده ای است که در آن درخت قطع می شود.
حقانی با بیان اینکه شورای شهر تهران نسبت به قطع درختان به شدت حساس است اظهار کرد: قطع درختان باغات و همچنین خیابانهای تهران که بی دلیل انجام می شود مورد بررسی قرار گرفته و بدون شک با متخلفان برخورد قاطع صورت خواهد گرفت.