"پریا" یکی از بهترین های تلویزیون است/درباره تمامی مراحل جسمی و روانشناسی مبتلایان به ایدز تحقیق کردیم
عفیفه با اشاره به روند تحقیق و پژوهشی که پیش از تولید سریال "پریا" انجام شده از فیلمنامه این اثر به عنوان یکی از بهترین متن ها در مقایسه با فیلمنامه سریال ها در سال های اخیر یاد کرد.
خبرگزاری میزان -
اسماعیل عفیفه تهیه کننده سریال تلویزیونی "پریا" که هر شب از شبکه سه سیما پخش می شود در گفت و گو با خبرنگار گروه فرهنگی ، گفت: سال 91 سعید فرهادی چند فیلمنامه را به من پیشنهاد داد که همه آنها قابل توجه بود اما فیلمنامه "پریا" به دلیل موضوع جدید و طرح قصه جذابی که داشت مورد توجه من قرار گرفت که در آن زمان به شبکه سه سیما پیشنهاد دادم و کار تصویب شد.
وی ادامه داد: در سال 92 و پس از اینکه براورد و نگارش صورت گرفت، طبیعتا ما باید سریع اقدام به تولید می کردیم اما به دلیل برخی از تغییراتی که در آن زمان اتفاق افتاد تولید این سریال کمی با تاخیر رو به رو شد.
عفیفه تصریح کرد: در فاصلهای که بین تصویب کار تا تولید آن وجود داشت و به دلیل مسائل علمی و پزشکی موجود در این اثر با وزارت بهداشت و به شکل مستقیم با دفتر آموزش و ارتقای سلامت خانواده و همچنین اداره بیماری های واگیردار که بخشی به عنوان "ایدز" دارد ارتباط برقرار کردیم و پس از اینکه فیلمنامه ها را برای خواندن در اختیارشان قرار دادیم عده ای را به عنوان کارشناس پزشکی به ما معرفی کردند.
وی در بخش دیگری از صحبت های خود اظهار کرد: ما روی فیلمنامه و همچنین نقش پژوهشی و پزشکی آن بسیار کار کرده ایم و با وسواس و دقت نظر سعی کردیم مسائل مختلفی را که در پیرامون این بحران فردی و اجتماعی وجود دارد بررسی کنیم و آنها را در قالب یک داستان جالب و در سریالی با ژانر اجتماعی به تصویر بکشیم که در نهایت مردم از تماشای آن چیزی بیاموزند.
این تهیه کننده عرصه تلویزیون با تاکید بر اینکه پیش از ورود به مرحله تولید سریال "پریا" تمرکز خود را بر وجوه مثبت این اثر تلویزیونی قرار داده بود تصریح کرد: در روند ساخت سریال "پریا" و حتی پیش از آن به وجوه مثبت این اثر فکر می کردم.
تهیه کننده سریال "پریا" ادامه داد: باید توجه داشته باشیم که مسئله "ایدز" در سال های اخیر وارد فاز جدیدی شده است، به نحوی که تا چند سال پیش بیشترین عامل شروع این بیماری از راه تزریق بود در حالی که در سال های اخیر این عامل به ارتباطات جنسی منتقل شده است که این موضوع بیانگر یک بحران است.
تهیه کننده سریال "میوه ممنوعه" با اشاره به آمار موجود در خصوص مبتلایان به بیماری ایدز توضیح داد: از سوی دیگر و براساس آمار رسمی موجود،در کشور ما 30 هزار نفر مبتلا به ایدز هستند.
عفیفه ادامه داد: اگر مردم آموزش نبینند و آگاهی نداشته باشند و خانواده ها با فرزندانشان درباره این موضوع صحبت نکنند و خطرهای آن را بروز ندهند ممکن است روند مبتلایان به این بیماری رشد بیشتری پیدا کند و بر این اساس مسائل اجتماعی عمیق تری ایجاد شود.
تهیه کننده سریال "و خداوند عشق را آفرید" در بخش دیگری از صحبت های خود توضیح داد: به دلیل اهمیت بیماری "ایدز" و علاقه ای که به فعالیت در زمینه آگاهی سازی مردم داشته ام روی کارکردهای اجتماعی فیلمنامه "پریا" بیشتر فکر کردم تا مشکلاتی که ممکن است در پخش این اثر به وجود بیاید. از روز اول و با هماهنگی کامل با سازمان صداوسیما این فیلمنامه را پیش بردم البته برخی تغییراتی باعث شد که کار ما به تاخیر بیفتد اما تمرکز همیشکی من روی این بود که برای آگاهی به مردم باید فعالیتی را انجام دهیم.
وی با اشاره به همکاری خود با سعید فرهادی به عنوان کارگردان و نویسنده سریال اظهار کرد: فرهادی جزو معدود نویسنده هایی است که به پژوهش اهمیت بسیاری می دهد با توجه به اینکه ما کارهای دیگری را هم با یکدیگر پیش برده ایم متوجه شدم که او بسیار علاقه مند است تا درباره موضوعات اجتماعی به طور کارشناسی و دقیق کار کند. البته در این مسیر یک ذهنیت مشترک نسبت به مضامین سریال ها نیز داشتیم به این معنا که هر دو نفرمان علاقمند بودیم که اثری را تولید کنیم که گره ای از کار مردم باز کند.
عفیفه خاطرنشان کرد: در روند ساخت اثری مفید تصمیم گرفتیم سریال "پریا" را بسازیم که در مورد بحران های زندگی شهری و مشکلات اجتماعی آموزش های مناسبی را ارائه دهند و از این جهت فکر می کنم یکی از بهترین های تلویزیون است. ما درباره تمامی مراحل جسمی و روانشناسی مبتلایان به "ایدز" تحقیق و پژوهش کردیم و این موارد را در فیلمنامه انعکاس دادیم و تصور می کنم سریال "پریا" یکی از بهترین متن ها را در بین سال هایی که من کار کرده ام، را دارد.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *