مردم یمن زیر بار قطعنامه 2216 شورای امنیت سازمان ملل نخواهند رفت
سیدرضا صدرالحسینی گفت: مردم یمن به هیچ وجه در شرایط کنونی قطعنامه 2216 شورای امنیت سازمان ملل در مورد انصارالله و شرایط سیاسی یمن را نمیپذیرند چرا که صدور این قطعنامه مربوط به قبل از موفقیتهای انقلابی مردم یمن بوده است.
به گزارش گروه سیاسی ، سیدرضا صدرالحسینی کارشناس مسائل خاورمیانه با اشاره به اینکه عربستان تاکنون در راستای گسترش تفکرات وهابیت و تکفیری هزینههای مادی و معنوی هنگفتی را پرداخته است، افزود:آل سعود فکر میکرد با پرداخت این هزینهها میتواند به موفقیتهایی در برابر رقیب منطقهای خود یعنی ایران دست پیدا کند، در حالی که در این زمینه نیز موفق نبوده است .
صدرالحسینی در مورد سرنوشت مذاکرات یمنی یمنی و تاکید منصور هادی رئیس جمهور فراری این کشور مبنی بر اینکه قطعنامه 2216 سال گذشت شورای امنیت سازمان ملل باید معیار گفت و گوها باشد، افزود: قطعنامه 2216 در شرایطی به تصویب رسید که وضعیت یمن در حالت مشکوکی قرار داشت و رژیم سعودی شرایط خود را برای تصویب این قطعنامه به اعضای شورای امنیت سازمان ملل تحمیل کرد.
وی با بیان این که در قطعنامه 2216، انصارالله به عنوان یک گروه محدود شناخته شده که باید به مناطق اصلی خود برگردد، و سلاحهایشان را تحویل دهد، تصریح کرد: این در حالی است که انصارالله با حمایت مردم یمن توانسته موفقیتهای زیادی در این کشور کسب کند و این قطعنامه به هیچ وجه در حال حاضر مورد پذیرش مردم یمن نخواهد بود.
صدرالحسینی با اشاره به این که انجام گفت و گوهای یمنی - یمنی موضوعی است که از سوی گروههای انقلابی از جمله انصارالله دنبال میشود، ادامه داد: در ابتدا سعودیها تلاش داشتند که این گفت و گوها را به گفت و گوهای سعودی – یمنی تبدیل کنند.
وی با بیان اینکه این گفت و گوها با فراز و نشیب گوناگونی ادامه پیدا کرده است گفت: اختلاف بین انقلابیون و دولت فراری« منصور هادی» وجود دارد چرا که منصور هادی میخواهد شرایط یمن به دوران قبل از انقلاب برگردد در حالی که مردم یمن راضی به این موضوع نیستند.
این کارشناس مسائل غرب آسیا در بخش پایانی صحبتهای خود گفت: تا زمانی که سعودیها بخواهند خواستههای خود را در جریان مذاکرات به مردم یمن تحمیل کنند وبخشی از گروههای مذاکره کننده انعکاس دهندهی خواستههای سعودی در جریان مذاکرات باشند این گفت و گوها به نتیجهای نمیرسد.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *