میوه تقویت حافظه کنکوری ها
در این روزهای باقی مانده تا کنکور از "زردآلو" که به آن میوه متفکرها گفته میشود، برای تقویت حافظه استفاده می کنند.
خبرگزاری میزان -
به گزارش گروه فضای مجازی به نقل از تبیان، مریم شیرمستی درباره میوه تقویت حافظه گفت: مواد غذایی که میتواند
برای عملکرد حافظه مفید باشد، زردآلود است که بیشترین خاصیت را دارد و حتی در طب سنتی به آن میوه
متفکرها گفته میشود. البته میتوان علاوه بر خود میوه زردآلو از برگه خشک آن
نیز استفاده کرد.
وی همچنین مصرف سیب قرمز، فلفل سیاه، سیب و طالبی را نیز برای تقویت حافظه مفید دانست.
کارشناس تغذیه افزود: مصرف یک عدد "کندر" در روز را نیز برای تقویت حافظه مناسب است و یادآوری کرد: مصرف منابع کلسیم از جمله لبنیات کم چرب نیز برای سازماندهی اطلاعات در مغز مفید است.
شیرمستی گفت: باید در این ایام از مصرف مایعات و آب غافل نشد، زیرا عدم مصرف مایعات و کاهش فشار خون، افت عملکرد مغز را به همراه دارد.
وی در خصوص مواد خوراکی که برای آرامش اعصاب مفید است نیز ادامه داد: مصرف عرق بهارنارنج و عرق بادرنجبویه به میزان یک تا دو وعده در روز و هر بار یک نصفه استکان مفید است و حتی میتوان آن را به صورت شربت کم شکر هم استفاده کرد.
این کارشناس تغذیه، مصرف دمنوش گل گاور زبان و سنبلالطیب و همچنین دمنوش نعناع نیز برای کاهش استرس مفید است.
توصیه شیرمستی به کنکوریها این بود به هیچ عنوان برای کاهش استرس از قهوه، چای غلیظ و نوشابهها استفاده نکنند.
وی افزود: غذاهای چرب و شیرینیهای ساده نیز هم استرسزا است و هم چون خونرسانی به معده را زیاد میکند باعث کاهش خونرسانی به مغز شده و توصیه نمیشود.
این کارشناس تغذیه در مورد خوراکی که کنکوریها بهتر است برای جلسه کنکور همراه داشته باشند نیز یادآوری کرد: آبنبات و شکلات توصیه نمیشود و بهتر است خرما، کشمش و توت خشک جایگزین آن شود.
شیرمستی، به جای بیسکویت و کیک هم بهتر است برای جلوگیری از گرسنگی از لقمه نان و پنیر و گردو استفاده شود.
/انتهای پیام/
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانههای داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانهای منتشر میشود.
وی همچنین مصرف سیب قرمز، فلفل سیاه، سیب و طالبی را نیز برای تقویت حافظه مفید دانست.
کارشناس تغذیه افزود: مصرف یک عدد "کندر" در روز را نیز برای تقویت حافظه مناسب است و یادآوری کرد: مصرف منابع کلسیم از جمله لبنیات کم چرب نیز برای سازماندهی اطلاعات در مغز مفید است.
شیرمستی گفت: باید در این ایام از مصرف مایعات و آب غافل نشد، زیرا عدم مصرف مایعات و کاهش فشار خون، افت عملکرد مغز را به همراه دارد.
وی در خصوص مواد خوراکی که برای آرامش اعصاب مفید است نیز ادامه داد: مصرف عرق بهارنارنج و عرق بادرنجبویه به میزان یک تا دو وعده در روز و هر بار یک نصفه استکان مفید است و حتی میتوان آن را به صورت شربت کم شکر هم استفاده کرد.
این کارشناس تغذیه، مصرف دمنوش گل گاور زبان و سنبلالطیب و همچنین دمنوش نعناع نیز برای کاهش استرس مفید است.
توصیه شیرمستی به کنکوریها این بود به هیچ عنوان برای کاهش استرس از قهوه، چای غلیظ و نوشابهها استفاده نکنند.
وی افزود: غذاهای چرب و شیرینیهای ساده نیز هم استرسزا است و هم چون خونرسانی به معده را زیاد میکند باعث کاهش خونرسانی به مغز شده و توصیه نمیشود.
این کارشناس تغذیه در مورد خوراکی که کنکوریها بهتر است برای جلسه کنکور همراه داشته باشند نیز یادآوری کرد: آبنبات و شکلات توصیه نمیشود و بهتر است خرما، کشمش و توت خشک جایگزین آن شود.
شیرمستی، به جای بیسکویت و کیک هم بهتر است برای جلوگیری از گرسنگی از لقمه نان و پنیر و گردو استفاده شود.
/انتهای پیام/
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانههای داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانهای منتشر میشود.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *