ماجرای آشتی زن و شوهری که نوزادی یک روزه داشتند/ رضایت اصحاب پرونده رضایت ماست/ نه باغچهای دارم که مشغول کار شوم و نه روحیه وکالت دارم
قاضی نوری گفت: بعد از اینکه بازنشسته شوم هیچ شغلی را انتخاب نمیکنم، نه باغچهای دارم که مشغول کار شوم و نه روحیه وکالت دارم، ترجیح میدهم در خانه استراحت کنم و به طور کلی بازنشسته شوم. اگر در کارها توکل به خدا داشته باشی موفق و پیروز میشوی.
به گزارش خبرنگار گروه حقوقی و قضایی ، قاضی غلامعلی نوری متولد سال 1331 در استان فارس به عنوان معاون قضایی دادگستری این استان و سرپرست دادگاههای تجدید نظر مشغول به فعالیت است که چندی پیش از سوی رئیس قوه قضائیه به عنوان قاضی نمونه کشوری معرفی و برگزیده شد.
قاضی نمونه خرم آبادی ، 34 سال در منصب قضاوت به اجرای عدالت و احقاق حق پرداخته است و جز به عدالت و انصاف رایی صادر نکرده و هیچگاه قضاوت را تحت تاثیر احساساتش قرار نداده است.
وی در سالهای دور از سوی آیت الله موسوی اردبیلی رئیس وقت شورای عالی قضایی کشور و آیت الله یزدی ریاست وقت قوه قضاییه مورد تشویق و تقدیر قرارگرفته است و در حال حاضر با بررسی مقامات و مراجع نظارتی قوه قضائیه و بنا به پیشنهاد دادسرای انتظامی قضات، به عنوان قاضی نمونه کشوری از استان فارس برگزیده شد.
رئیس دادگستری شهرستان فیروزآباد، معاون قضایی و سرپرست مجتمع های قضایی 2 و3 شیراز و ریاست شعبه 7 دادگاه تجدید نظر استان، معاون قضایی دادگستری و با حفظ سمت سرپرستی دادگاه های تجدید نظر استان فارس را در کارنامه قضایی اش دارد که مبین اهتمام وی در طول سالهای خدمت در دستگاه قضایی و تلاش وی در احقاق حق واجرای عدالت است.
در همین زمینه : تجلیل از 39 قاضی و 105 کارمند نمونه
گفتوگوی میزان با قاضی غلامعلی نوری، قاضی نمونه کشوری در استان فارس را می خوانیم:
لیسانس حقوق خود را از دانشگاه تهران گرفتم و آغازکارم مصادف با اوایل سال های انقلاب شد. در دادگاه انقلاب خرم آباد به مدت 15 ماه به عنوان دادیار دادسرای انقلاب مشغول به فعالیت شدم سپس برای شهرستان فیروزآباد فارس به عنوان دادرس ابلاغ گرفتم و ایام زیادی را به رغم تمام سختی ها و کمبود امکانات این منطقه از جمله جاده ، تلفن، امکانات فیزیکی برای دادگاه و وسایل نقلیه در این شهرستان گذراندم.
وی افزود: زمانی که به دادگاه فیروزآباد رفتم با موجودی 7 هزار پرونده مواجه شدم که از پیش از انقلاب و اوایل انقلاب برجای مانده بود که به دلایل شرایط نامناسب اجتماعی و طایفه ای و وجود خوانین، متراکم شده بودند. بیشتر سالها به عنوان تنها قاضی در آنجا مشغول به خدمت بودم. در برخی از مقاطع دادرس به این شهرستان می آمد که به فاصله کمی به علت تراکم پرونده ها وسنگینی نوع دعاوی و نامناسب بودن جو اجتماعی آنجا منتقل می شدند. برای اینکه خدمتگزار خوبی باشم تا پاسی از شب کار می کردم که در زمان آیت الله اردبیلی رئیس شورای عالی قضایی مورد تشویق قرار گرفتم.
در سال 1365 به سمت رئیس دادگاه فیروزآباد منصوب شدم و در شرایطی که اوضاع اجتماعی و سیاسی مناسب شد، قضاتی به این شهرستان منتقل شدند، در سال 69 در حالی که رئیس دادگستری فیروزآباد بودم به دلایل شرایط خاص متقاضی انتقال بودم اما در مقطعی بازهم ماندگار شدم، در همین ایام هم به عتبات عالیات به عنوان سفری تشویقی اعزام شدم. در شرایطی که سطح موجودی های پرونده کاهش پیدا کرد با انتقالی ام به شیراز به عنوان رئیس شعبه 35 دادگاه عمومی موافقت بعمل آمد.
در همین زمینه : جسد مثله شده تلخ ترین خاطرهام را رقم زد
قاضی نوری اضافه کرد: شعبه 35 پس از ایام کوتاهی به شعبه خاص پرونده های جنایی اختصاص یافت که دراین شعبه علاوه بر پرونده های معمولی به جرائم خاص هم رسیدگی می شد. بعد از مدتی پیشنهاد معاونت دادگستری به من داده شد که در نهایت با علاقه مندی به کارم مدیریت را پذیرفتم و با حفظ سمت به عنوان معاون قضایی رئیس کل و مدیر مجتمع شماره قضایی 2 معرفی شدم که در این ایام هم علاوه برمسائل مجتمع دادگاه های خانواده، حوزه چک تحت نظارتم اداره می شد.
دراین ایام هم علاوه بر گسترش توسعه فیزیکی دادگاه ها و تشکیلات، مسئولیت مجتمع شماره 3 را قبول کردم تا مدت های مدید در این سمت بودم و در زمان آیت الله یزدی رئیس وقت قوه قضائیه مجدداً به عنوان تشویق سفر مکه را دریافت کردم.
سالها سمت معاون دادگستری استان فارس، معاونت و نظارت بر بخشهایی در حوزه مدیریتی را به عهده داشتم ، پس از ایامی به دادگاه تجدید نظر به سمت مستشار منصوب شدم و سپس با حفظ سمت معاونت و سپس رئیس شعبه 7 دادگاه تجدید نظر را نیز به عهده گرفتم.
قضاوت عشق و علاقه می خواهد
همیشه آمار رسیدگی به پرونده های قضایی ام مبین تلاش بی وققه و علاقه مندی ام به شغل قضاوت بوده است . کار قضاوت عشق وعلاقه می خواهد و اگر با عشق کار نکنی و دلسوزی به نظام نداشته باشی دریک برهه ای از زمان کار خسته کننده خواهد بود. و در حال حاضر هم علاوه برکارهای تجدید نظر و نظارت بر 28 شعبه و پرونده های انتظامی ، ماهانه 50 تا 60 پرونده را نیز در ساعات غیر اداری و شب ها مورد رسیدگی قرار می دهم و هیچ گاه از کار فاصله نگرفتم . البته در گذشته و در مقاطعی، ماهانه 150 پرونده در سمت رئیس دادگاه ، مستشاری و رئیس شعبه بدوی هم مورد رسیدگی قرار داده ام .
در همین زمینه : از ناگفتههای قاضی جنجالی ترین پروندههای جنایی تا نامه دختر دوازده ساله به رئیس دیوان عدالت اداری
اگر باز هم به گذشته بازگردم همین شغل را انتخاب می کنم
اگر به گذشته بازگردم علیرغم محرومیت ها و فشارهای روحی و استرس های زیادی که در این شغل است به لحاظ عشق و علاقه بازهم شغل قضاوت را انتخاب می کنم ، اجرای عدالت در یک پرونده به آدم احساس آرامش می دهد که وصف ناپذیر است ،وقتی مسلمانی به حقش برسد برایم ارامش پذیر است .
شغل قضاوت بدون تهدید نیست
شغل قضاوت بدون تهدید نیست بارها مورد تهدید قرار گرفتم اما لطف پروردگار شامل حالم بوده است .
زوج جوان میهمان قاضی نوری
قاضی نوری درباره تلخ ترین خاطره قضایی اش می گوید: زن و شوهری بودند که قریب یکسال دعوا و جدل داشتند و همیشه به دادگاه مراجعه می کردند، یک روز در محیط کارم بودم که این خانم و آقا به همراه نوزاد یکروزه وارد شدند و در حالی که هر کدام یک طرف نوزاد را گرفته بودند آن را روی میزم گذاشتند ، گله مند شدم و گفتم بچه را به بیمارستان یا منزل ببرید و از روی میزم بردارید، بچه گریه می کرد، حالم بد شده بود، این زوج جوان هیچ گونه راضی به صلح نمی شدند، بالاخره موفق شدم که آنها را برای همیشه آشتی دهم و تمام سالهایی که در آنجا خدمت کردم هیچ وقت به من مراجعه نکردند.
رضایت اصحاب پرونده رضایت ماست
شیرین ترین خاطره ام زمانی است که طرفین سازش می کنند و پرونده ای با صلح و سازش مختومه می شود. همه لحظات صلح و سازش برای من شیرین است، خاطرات شیرین ما قابل وصف نیست وقتی دو نفر با آرامش اتاق را ترک می کنند موجب خوشحالی ما می شود، رضایت اصحاب پرونده رضایت ماست .
در همین زمینه : دیدار مادر و فرزند گم شده پس از 29 سال در دفتر دادستان
پرونده های زیادی را با صلح وسازش مختومه کردم
در سالهایی که در شهرستان فیروزآباد بودم پرونده های زیادی را با صلح و سازش مختومه کردم به لحاظ بافت عشیره ای که در آنجا حاکم بود از ظرفیت ریش سفیدان و معتمدان برای صلح و سازش استفاده می کردم ، چون حکم کارساز نبود. در بسیاری موارد می توانستم تصمیم قضایی بگیرم اما می دانستم که دوباره طرفین نزاع درگیر می شوند و موفق ترین راه صلح و سازش بود و بیشترین صلح و سازش را در شهرستان فیروز آباد داشتم که با توجه به بافت عشیره ای در این منطقه ،حکم زیاد در این منطقه کارساز نبود و بیشتر تلاشم مصالحه و ترغیب افراد به صلح و سازش بود.
پرونده های مدنی ، اراضی ، مرتع ، دعاوی منابع طبیعی و تجاری از بیشترین پرونده هایی است که تا کنون مورد رسیدگی قرار داده ام.
بچههای من نمی توانند آزاد باشند
شغل قضاوت خانواده ام را تحت تاثیر قرار داده است اما آنها به این محرومیت ها عادت کرده اند و با آن عجین شده اند، شغل قضاوت محرومیت های خاص خود را دارد، بچه های من نمی توانند آزاد باشند و رفت و آمد و معاشرت نداریم.
برای تفریح به طبیعت می روم
برای تفریح به طبیعت می روم ، شیوه کارما به این گونه است فقط با نزدیکان می توانیم رفت و آمد داشته باشیم.
آرزو دارم ....
آرزو دارم همیشه صلح و اجرای عدالت برقرار باشد و مشکلات تشکیلات به نوعی حل شود. این تشکیلات علی رغم ظاهری که در بیرون دارد، در درون خود محرومیت های خاص و کمبودهای زیادی دارد.
در شیراز با اینکه سابقه تشکیلات قضایی به سالیان سال برمی گردد اما شدیدترین محرومیت ها را از لحاظ مکان اداری و پرسنل دارد و کارکنان قضایی کار طاقت فرسایی را انجام می دهند و وقت خانواده را صرف این مسائل می کنند. برای مردم و مسئولان نظام آرزوی سلامت و طول عمر با عزت دارم .
در همین زمینه : رسیدگی به 48 هزار پرونده در کارنامه قضایی قاضی جیرفتی، از مقابله با غارت گران میراث فرهنگی تا دستگیری سارقان کفش / چندین بار تهدید شدم اما خدا کمکم کرد
نه باغچه ای دارم که مشغول کار شوم و نه روحیه وکالت دارم
بعد از اینکه بازنشسته شوم هیچ شغلی را انتخاب نمی کنم، نه باغچه ای دارم که مشغول کار شوم و نه روحیه وکالت دارم. ترجیح می دهم در خانه استراحت کنم و به طور کلی بازنشسته شوم. اگر در کارها توکل به خدا داشته باشی موفق و پیروز می شوی.
قضات بارعظیمی از مشکلات را به دوش می کشند و تشکیلات باید فکری کند. واقعا نیروهایی که به امر قضا اشتغال دارند از جمله قضات دیوان و دادگاه تجدید نظر تراکم کار آنها را فرسوده می کند.
اگر مجموعه دستگاه قضایی استان عملکرد مثبتی دارد چیزی جز همدلی و تلاش بی وقفه قضات پاکدامن در استان نیست و از اینکه مسئولان قضایی زحمات نیروهای زحمت کش و پاکدامن را پاس می نهند کمال امتنان را دارم و برایشان بهترین ها را آرزو می کنم.
معیارهای مهم در انتخاب و معرفی قاضی نوری به عنوان قاضی برجسته و نمونه کشوری، شاخصه هایی همچون سلامت و دانش قضایی، حٌسن سلوک و اخلاق حسنه با همکاران و مراجعین و تکریم ارباب رجوع ، دلسوزی و تلاش در جهت ارتقاء عملکرد دستگاه قضایی ، تلاش و پشتکار مضاعف در طول بیش از سه دهه کار قضایی در دستگاه عدلیه فارس است.
در همین زمینه : واکنش رئیس دستگاه قضا به ارزیابیهای نسنجیده؛ به خودشان و آقازادههایشان نگاه کنند معلوم میشود مشکل از کجاست
قاضی نمونه خرم آبادی ، 34 سال در منصب قضاوت به اجرای عدالت و احقاق حق پرداخته است و جز به عدالت و انصاف رایی صادر نکرده و هیچگاه قضاوت را تحت تاثیر احساساتش قرار نداده است.
وی در سالهای دور از سوی آیت الله موسوی اردبیلی رئیس وقت شورای عالی قضایی کشور و آیت الله یزدی ریاست وقت قوه قضاییه مورد تشویق و تقدیر قرارگرفته است و در حال حاضر با بررسی مقامات و مراجع نظارتی قوه قضائیه و بنا به پیشنهاد دادسرای انتظامی قضات، به عنوان قاضی نمونه کشوری از استان فارس برگزیده شد.
رئیس دادگستری شهرستان فیروزآباد، معاون قضایی و سرپرست مجتمع های قضایی 2 و3 شیراز و ریاست شعبه 7 دادگاه تجدید نظر استان، معاون قضایی دادگستری و با حفظ سمت سرپرستی دادگاه های تجدید نظر استان فارس را در کارنامه قضایی اش دارد که مبین اهتمام وی در طول سالهای خدمت در دستگاه قضایی و تلاش وی در احقاق حق واجرای عدالت است.
در همین زمینه : تجلیل از 39 قاضی و 105 کارمند نمونه
گفتوگوی میزان با قاضی غلامعلی نوری، قاضی نمونه کشوری در استان فارس را می خوانیم:
لیسانس حقوق خود را از دانشگاه تهران گرفتم و آغازکارم مصادف با اوایل سال های انقلاب شد. در دادگاه انقلاب خرم آباد به مدت 15 ماه به عنوان دادیار دادسرای انقلاب مشغول به فعالیت شدم سپس برای شهرستان فیروزآباد فارس به عنوان دادرس ابلاغ گرفتم و ایام زیادی را به رغم تمام سختی ها و کمبود امکانات این منطقه از جمله جاده ، تلفن، امکانات فیزیکی برای دادگاه و وسایل نقلیه در این شهرستان گذراندم.
وی افزود: زمانی که به دادگاه فیروزآباد رفتم با موجودی 7 هزار پرونده مواجه شدم که از پیش از انقلاب و اوایل انقلاب برجای مانده بود که به دلایل شرایط نامناسب اجتماعی و طایفه ای و وجود خوانین، متراکم شده بودند. بیشتر سالها به عنوان تنها قاضی در آنجا مشغول به خدمت بودم. در برخی از مقاطع دادرس به این شهرستان می آمد که به فاصله کمی به علت تراکم پرونده ها وسنگینی نوع دعاوی و نامناسب بودن جو اجتماعی آنجا منتقل می شدند. برای اینکه خدمتگزار خوبی باشم تا پاسی از شب کار می کردم که در زمان آیت الله اردبیلی رئیس شورای عالی قضایی مورد تشویق قرار گرفتم.
در سال 1365 به سمت رئیس دادگاه فیروزآباد منصوب شدم و در شرایطی که اوضاع اجتماعی و سیاسی مناسب شد، قضاتی به این شهرستان منتقل شدند، در سال 69 در حالی که رئیس دادگستری فیروزآباد بودم به دلایل شرایط خاص متقاضی انتقال بودم اما در مقطعی بازهم ماندگار شدم، در همین ایام هم به عتبات عالیات به عنوان سفری تشویقی اعزام شدم. در شرایطی که سطح موجودی های پرونده کاهش پیدا کرد با انتقالی ام به شیراز به عنوان رئیس شعبه 35 دادگاه عمومی موافقت بعمل آمد.
در همین زمینه : جسد مثله شده تلخ ترین خاطرهام را رقم زد
قاضی نوری اضافه کرد: شعبه 35 پس از ایام کوتاهی به شعبه خاص پرونده های جنایی اختصاص یافت که دراین شعبه علاوه بر پرونده های معمولی به جرائم خاص هم رسیدگی می شد. بعد از مدتی پیشنهاد معاونت دادگستری به من داده شد که در نهایت با علاقه مندی به کارم مدیریت را پذیرفتم و با حفظ سمت به عنوان معاون قضایی رئیس کل و مدیر مجتمع شماره قضایی 2 معرفی شدم که در این ایام هم علاوه برمسائل مجتمع دادگاه های خانواده، حوزه چک تحت نظارتم اداره می شد.
دراین ایام هم علاوه بر گسترش توسعه فیزیکی دادگاه ها و تشکیلات، مسئولیت مجتمع شماره 3 را قبول کردم تا مدت های مدید در این سمت بودم و در زمان آیت الله یزدی رئیس وقت قوه قضائیه مجدداً به عنوان تشویق سفر مکه را دریافت کردم.
سالها سمت معاون دادگستری استان فارس، معاونت و نظارت بر بخشهایی در حوزه مدیریتی را به عهده داشتم ، پس از ایامی به دادگاه تجدید نظر به سمت مستشار منصوب شدم و سپس با حفظ سمت معاونت و سپس رئیس شعبه 7 دادگاه تجدید نظر را نیز به عهده گرفتم.
قضاوت عشق و علاقه می خواهد
همیشه آمار رسیدگی به پرونده های قضایی ام مبین تلاش بی وققه و علاقه مندی ام به شغل قضاوت بوده است . کار قضاوت عشق وعلاقه می خواهد و اگر با عشق کار نکنی و دلسوزی به نظام نداشته باشی دریک برهه ای از زمان کار خسته کننده خواهد بود. و در حال حاضر هم علاوه برکارهای تجدید نظر و نظارت بر 28 شعبه و پرونده های انتظامی ، ماهانه 50 تا 60 پرونده را نیز در ساعات غیر اداری و شب ها مورد رسیدگی قرار می دهم و هیچ گاه از کار فاصله نگرفتم . البته در گذشته و در مقاطعی، ماهانه 150 پرونده در سمت رئیس دادگاه ، مستشاری و رئیس شعبه بدوی هم مورد رسیدگی قرار داده ام .
در همین زمینه : از ناگفتههای قاضی جنجالی ترین پروندههای جنایی تا نامه دختر دوازده ساله به رئیس دیوان عدالت اداری
اگر باز هم به گذشته بازگردم همین شغل را انتخاب می کنم
اگر به گذشته بازگردم علیرغم محرومیت ها و فشارهای روحی و استرس های زیادی که در این شغل است به لحاظ عشق و علاقه بازهم شغل قضاوت را انتخاب می کنم ، اجرای عدالت در یک پرونده به آدم احساس آرامش می دهد که وصف ناپذیر است ،وقتی مسلمانی به حقش برسد برایم ارامش پذیر است .
شغل قضاوت بدون تهدید نیست
شغل قضاوت بدون تهدید نیست بارها مورد تهدید قرار گرفتم اما لطف پروردگار شامل حالم بوده است .
زوج جوان میهمان قاضی نوری
قاضی نوری درباره تلخ ترین خاطره قضایی اش می گوید: زن و شوهری بودند که قریب یکسال دعوا و جدل داشتند و همیشه به دادگاه مراجعه می کردند، یک روز در محیط کارم بودم که این خانم و آقا به همراه نوزاد یکروزه وارد شدند و در حالی که هر کدام یک طرف نوزاد را گرفته بودند آن را روی میزم گذاشتند ، گله مند شدم و گفتم بچه را به بیمارستان یا منزل ببرید و از روی میزم بردارید، بچه گریه می کرد، حالم بد شده بود، این زوج جوان هیچ گونه راضی به صلح نمی شدند، بالاخره موفق شدم که آنها را برای همیشه آشتی دهم و تمام سالهایی که در آنجا خدمت کردم هیچ وقت به من مراجعه نکردند.
رضایت اصحاب پرونده رضایت ماست
شیرین ترین خاطره ام زمانی است که طرفین سازش می کنند و پرونده ای با صلح و سازش مختومه می شود. همه لحظات صلح و سازش برای من شیرین است، خاطرات شیرین ما قابل وصف نیست وقتی دو نفر با آرامش اتاق را ترک می کنند موجب خوشحالی ما می شود، رضایت اصحاب پرونده رضایت ماست .
در همین زمینه : دیدار مادر و فرزند گم شده پس از 29 سال در دفتر دادستان
پرونده های زیادی را با صلح وسازش مختومه کردم
در سالهایی که در شهرستان فیروزآباد بودم پرونده های زیادی را با صلح و سازش مختومه کردم به لحاظ بافت عشیره ای که در آنجا حاکم بود از ظرفیت ریش سفیدان و معتمدان برای صلح و سازش استفاده می کردم ، چون حکم کارساز نبود. در بسیاری موارد می توانستم تصمیم قضایی بگیرم اما می دانستم که دوباره طرفین نزاع درگیر می شوند و موفق ترین راه صلح و سازش بود و بیشترین صلح و سازش را در شهرستان فیروز آباد داشتم که با توجه به بافت عشیره ای در این منطقه ،حکم زیاد در این منطقه کارساز نبود و بیشتر تلاشم مصالحه و ترغیب افراد به صلح و سازش بود.
پرونده های مدنی ، اراضی ، مرتع ، دعاوی منابع طبیعی و تجاری از بیشترین پرونده هایی است که تا کنون مورد رسیدگی قرار داده ام.
بچههای من نمی توانند آزاد باشند
شغل قضاوت خانواده ام را تحت تاثیر قرار داده است اما آنها به این محرومیت ها عادت کرده اند و با آن عجین شده اند، شغل قضاوت محرومیت های خاص خود را دارد، بچه های من نمی توانند آزاد باشند و رفت و آمد و معاشرت نداریم.
برای تفریح به طبیعت می روم
برای تفریح به طبیعت می روم ، شیوه کارما به این گونه است فقط با نزدیکان می توانیم رفت و آمد داشته باشیم.
آرزو دارم ....
آرزو دارم همیشه صلح و اجرای عدالت برقرار باشد و مشکلات تشکیلات به نوعی حل شود. این تشکیلات علی رغم ظاهری که در بیرون دارد، در درون خود محرومیت های خاص و کمبودهای زیادی دارد.
در شیراز با اینکه سابقه تشکیلات قضایی به سالیان سال برمی گردد اما شدیدترین محرومیت ها را از لحاظ مکان اداری و پرسنل دارد و کارکنان قضایی کار طاقت فرسایی را انجام می دهند و وقت خانواده را صرف این مسائل می کنند. برای مردم و مسئولان نظام آرزوی سلامت و طول عمر با عزت دارم .
در همین زمینه : رسیدگی به 48 هزار پرونده در کارنامه قضایی قاضی جیرفتی، از مقابله با غارت گران میراث فرهنگی تا دستگیری سارقان کفش / چندین بار تهدید شدم اما خدا کمکم کرد
نه باغچه ای دارم که مشغول کار شوم و نه روحیه وکالت دارم
بعد از اینکه بازنشسته شوم هیچ شغلی را انتخاب نمی کنم، نه باغچه ای دارم که مشغول کار شوم و نه روحیه وکالت دارم. ترجیح می دهم در خانه استراحت کنم و به طور کلی بازنشسته شوم. اگر در کارها توکل به خدا داشته باشی موفق و پیروز می شوی.
قضات بارعظیمی از مشکلات را به دوش می کشند و تشکیلات باید فکری کند. واقعا نیروهایی که به امر قضا اشتغال دارند از جمله قضات دیوان و دادگاه تجدید نظر تراکم کار آنها را فرسوده می کند.
اگر مجموعه دستگاه قضایی استان عملکرد مثبتی دارد چیزی جز همدلی و تلاش بی وقفه قضات پاکدامن در استان نیست و از اینکه مسئولان قضایی زحمات نیروهای زحمت کش و پاکدامن را پاس می نهند کمال امتنان را دارم و برایشان بهترین ها را آرزو می کنم.
معیارهای مهم در انتخاب و معرفی قاضی نوری به عنوان قاضی برجسته و نمونه کشوری، شاخصه هایی همچون سلامت و دانش قضایی، حٌسن سلوک و اخلاق حسنه با همکاران و مراجعین و تکریم ارباب رجوع ، دلسوزی و تلاش در جهت ارتقاء عملکرد دستگاه قضایی ، تلاش و پشتکار مضاعف در طول بیش از سه دهه کار قضایی در دستگاه عدلیه فارس است.
در همین زمینه : واکنش رئیس دستگاه قضا به ارزیابیهای نسنجیده؛ به خودشان و آقازادههایشان نگاه کنند معلوم میشود مشکل از کجاست
نظرات بینندگان
خیلی جالب بود خدا بهشون طول عمر با عزت بده
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *