تشییع نیکوکار افسانهای پاکستان +تصاویر
گفته می شود مرگ او در حالی رخ داد که طی چند روز گذشته حال وی رو به وخامت گذاشته بود و با کمک دستگاه تنفس مصنوعی نفس میکشید.
از وی در پاکستان به دلیل مشارکت در حل مشکلات اجتماعی و کمک به مردم بیبضاعت تحت عنوان «فرشته رحمت» یاد میشد؛ به طوری که تحسین بینالمللی را برانگیخته بود.
وی پایهگذار و مالک بزرگترین سرویس آمبولانس در پاکستان و همچنین خانههای سالمندان، یتیمخانه ها، کلینیکها و پناهگاههای زنان، به همراه مراکز توانبخشی و آشپزخانههای سوپرایگان در سراسر این کشور بود.
این نیکوکار پاکستانی در سال ۱۹۲۸ در یک روستای کوچک از «بنتوا» در منطقه گجرات به دنیا آمد و مرگ مادرش که در ۱۹ سالگی وی رخ داد او را به شدت تحت تأثیر قرار داد.
ادهی در سال ۱۹۴۷ برای زندگی و کار به پاکستان مهاجرت کرد و در ابتدا به عنوان نماینده کمیسیون فروش پارچه در بازار عمدهفروشی کراچی شروع به کار کرد. چند سال بعد، او درمانگاه «بانتوا» را که خدمات رایگان به مردم بیبضاعت ارائه میکرد با پشتیبانی چند تن دیگر پایهگذاری کرد. این شروع کارهای خیریه او بود؛ بعد از آن و برای اولین بار یک زایشگاه و سرویس خدمات آمبولانس رایگان در کراچی راهاندازی کرد که در آن موقع جمعیتی بالغ بر ۱۰ میلیون نفر داشت.
عبدالستار در میان عموم مردم به عنوان مولانا ادهی هم شناخته میشد و به عنوان یک عالم مذهبی مورداحترام مردم بود. او حامی و مروج فرصتهای کاری برای زنان بود به طوری که از دو هزار کارمند بنیاد ادهی ۵۰۰ نفر زن هستند.
/انتهای پیام/
:
انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانههای داخلی و خارجی لزوماً به
معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانهای
منتشر میشود.