روش تشخیص سریع عسل اصل از تقلبی
برای شناخت عسل خوب مقداری از آن را درون یک لیوان آب سرد بریزید. اگر رشتهٔ عسل در آب حل نشد و ته لیوان روی هم انباشته شد عسل اصل است اما اگر در حین ریختن عسل در آب یا پس از آن رشتهٔ عسل حل شد و ذراتی در اطراف آن پدید آمد، ناخالصی دارد و هر قدر این ذرات و حل شدگی بیشتر بود میزان تقلبی بودنش بیشتر است.
خبرگزاری میزان -
به گزارش گروه فضای مجازی به نقل از مشرق، برای شناخت عسل خوب مقداری از آن را درون یک لیوان آب سرد بریزید. اگر رشتهٔ عسل در آب حل نشد و ته لیوان روی هم انباشته شد عسل اصل است اما اگر در حین ریختن عسل در آب یا پس از آن رشتهٔ عسل حل شد و ذراتی در اطراف آن پدید آمد، ناخالصی دارد و هر قدر این ذرات و حل شدگی بیشتر بود میزان تقلبی بودنش بیشتر است.
/انتهای پیام/
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانههای داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانهای منتشر میشود.
/انتهای پیام/
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانههای داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانهای منتشر میشود.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *