گروههای جهادی خصلت های جهادی را در خود نهادینه کنند

21:40 - 19 تير 1395
کد خبر: ۱۹۵۳۸۴
دسته بندی: سیاست ، دفاعی و مقاومت
رئیس سازمان بسیح مستضعفین بر نهادینه کردن خصلت جهادی تاکید کرد وگفت: اگر گروههای جهادی خصلت های جهادی را در خود نهادینه نکنند به وضعیت کسانی که فقط خودشان را دیدند دچار شده و آلوده می شوند.
به گزارش گروه سیاسی ، سردار محمدرضا نقدی در همایش بزرگ جهادگران رضوی (آئین افتتاحیه اردوهای جهادی سراسر کشور) که در سالن همایش های آستان قدس رضوی برگزار شد، افزود: در گذشته خدمتگزار محرومان بودیم و از امروز مفتخریم که با نام و پرچم متبرک امام رضا (ع) در این امر خیر و خداپسندانه فعالیت کنیم.

وی افزود: بابت این همه لطف و محبت از امام رضا(ع) سپاسگزاریم و امیدواریم که نوع خدمت رسانی مان به گونه ای باشد که موجبات رضایت امام هشتم را فراهم آورد و امیدواریم که خدمات ارائه شده به خود رنگ و بوی ائمه اطهار(ع) بویژه امام رضا(ع) را بدهد.

رئیس سازمان بسیح مستضعفین با بیان اینکه امیدواریم توفیق اخلاص به جهادگران رضوی هم عطا شود تا ثمره کارهای جهادی شان را پربار و پرثمر باشد خاطرنشان کرد: مصیبت امروز توجه به منافع شخصی است و اردوی جهادی می گوید که منفعت ها و لذت ها را برای خود نخواهید و به فکر دیگران باشید. مشق اردوی جهادی به واقع مشق انسانیت است.

نقدی تصریح کرد: جامعه آرمانی ما یک جامعه جهانی است چیزی که بسیج در این مسیر قدم برداشته و باید همه حرکت ها در جهت رضای خدا باشد.

وی افزود: برخی ها که با سوءاستفاده ها واریز رقم های کلانی به حساب خود داشتند کاری خلاف مرام، آرمان و وجدان را انجام دادند و حتی عده ای معتقدم که قانون موجود غلط بوده که خطاب به آنها می گوییم قانون اشکال داشت اما وجدان و انسانیت شما به کجا رفت؟

رئیس سازمان بسیح مستضعفین با بیان اینکه وقتی انتصاب ها بر اساس دوستی ها و خویشاوندی ها باشد همین اتفاق ناخوشایند را هم دارد، تصریح کرد: باید اساس درست شود و کشور زمانی به رشد می رسد که روحیه جهادی در همه جا جاری و ساری باشد و چیزهای خوب را تنها برای خود نخواهیم بلکه نسبت به رفع مشکل دیگران بویژه محرومان هم بپردازیم.

وی اضافه کرد: اقدام جهادگران در حوزه های فرهنگی، اجتماعی و ... سرنوشت ساز است و باید این حرکت ها را در وجود خود نهادینه کنیم.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین با تاکید بر اینکه اگر گروه های جهادی خصلت های جهاد را در خود نهادینه نکنند به خصلت های همان افرادی که تنها خودشان را دیدند آلوده می شوند، بیان کرد: جهادگران تصور نکنند که کارهای جهادی مختص آنها است و تلاش بر این باشد که کار جهادی گسترش یابد و باید کاری کنیم که تمامی آحاد جامعه جهادی باشند و هر کس که قدم در جهت رفع مشکلات محرومان بردارد یک جهادگر است.

نقدی با بیان اینکه بسیاری به علت فقر و محرومیت توفیق زیارت امام رضا(ع) را نداشته اند، تصریح کرد: ملت ما گنج های خیر و برکت و فداکاری هستند زیرا این مرام را از اهل بیت عصمت و طهارت(ع) یاد گرفته اند و تنها باید محرومان را به آنها معرفی کنیم تا شاهد اوج لذت و معنویت باشیم.

خلاف مروت است که تنها به فکر خود باشیم و محرومان را فراموش کنیم

رئیس سازمان بسیح مستضعفین تاکید کرد: امام خمینی(ره) از این ظرفیت ها استفاده کردند و جهاد سازندگی را تشکیل دادندو مقام معظم رهبری نیز بسیج سازندگی را راه اندازی کردند تا اقدامات جهادی به صورت خاص دنبال شود.

وی به توجه ویژه ائمه اطهار(ع) به محرومان اشاره کرد و ادامه داد: خانه حضرت علی(ع) و حضرت فاطمه زهرا (س) تا رساندن هدایا به محرومان آرام و قرار نداشت و نسبت به رسیدگی محرومان توجه ویژه ای داشتند و این خلاف مروت است که تنها به فکر خود باشیم و محرومان را فراموش کنیم.

نقدی با بیان اینکه مهمترین کارمان باید در جهت رونق اقتصادی و خودکفا کردن محرومان باشد، اظهار داشت: این موضوع باید در راس اهداف بسیجیان جهادگر باشد و یکی از معضلات کنونی مشکلات حاشیه نشینی است که باید برطرف شود زیرا آسیب ها و عوارض بسیار زیادی دارد و باید دلایل حاشیه نشینی در مشهد، اصفهان، تهران و دیگر شهرهای بزرگ مشخص شود و نسبت به بازگشت روستائیان از شهر به روستا تلاش شود و آمار بیش از ۹۰۰ هزار حاشیه نشین در مشهد نگران کننده است.

رئیس سازمان بسیح مستضعفین تصریح کرد: مشکل اصلی فرهنگ کار و مدیریت است که باید برطرف شود و علت اصلی بروز چنین مشکلاتی خرابی زیرساخت های فرهنگی شود که باید با تلاشی مضاعف این ضعف ها برطرف شود.

وی با بیان اینکه گروههای جهادی باید از آبروی  مایه بگذارند تاکید کرد: جهاد گران نسبت به عرضه تولیدات روستائیان و محرومان تلاش کنند و مقام معظم رهبری نیز نسبت به صنایع تبدیلی روستایی تاکید داشتند.

نقدی با بیان اینکه باید تولیدات خیلی مدیریت شود که ضایعات و دورریز نداشته باشیم، گفت: باید بازار عرضه این محصولات را گسترش دهیم و گروه های جهادی فرهنگی، پزشکی، آموزشی، مهندسی و ... فعال شده اند و به زودی نیز گروه جهادی صنعت فعال خواهد شد؛ همچنین فعالیت گروه های جهادی مهندسان کشاورزی و اساتید دانشگاه هم از دیگر اقدامات پیش رو است.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *