چرا تاکنون در اجرای برنامه های توسعه در کشور موفق نبودهایم؟
به گزارش گروه سیاسی ،یک عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی، در مصاحبه با برنامه "بدون خط خوردگی " رادیو گفت و گو با اشاره به نشست مشترک دولت و مجلس در روز یکشنبه و اظهارات روسای قوای مجریه و مقننه در این نشست گفت: یکی از مسائل اساسی که در این جلسه مطرح شد بحث همکاری دولت و مجلس جهت خروج کشور از رکود بود.
محبینیا با برشمردن مزایای برگزاری نشستهای مشترک بین دولت و مجلس اظهار کرد: این نشستها این فرصت را ایجاد میکند که اعضای قوای مقننه و مجریه هر کدام دغدغهها و نگرانیهای خود را در ارتباط با مسائل کشور مطرح کنند و سپس در جلسات کارشناسی این دغدغهها و مسائل به شکلی جدیتر و ریز تر مورد بررسی قرار بگیرد .
وی با بیان این که البته نباید این توقع را داشت که دراین جلسات مشترک بخش اعظمی از مشکلات حل و فصل شود بلکه میتوان یک حرکت نمادین در این چارچوب باشد، ادامه داد:در حال حاضر در اقتصاد کشور شاهد رکود یا به تعبیری خواب مصنوعی بازار و واحدهای تولیدی هستیم و طبیعی است برای خارج شدن از این فضا در ابتدا باید عوامل این موضوع را شناسایی و سپس راهکارهای عملی برای حل آن داشته باشیم.
محبینیا به اهمیت تحریک تقاضا در بازار و حمایت از واحدهای تولیدی دراین راستا اشاره کرد و افزود: اگر رکود فعلی همچنان ادامه داشته باشد ، این موضوع بر میزان کاهش اشتغال، شاخصهای کلان اقتصادی کشور و افزایش بیکاری تاثیرات نگران کنندهای خواهد گذاشت.
این عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی با تاکید بر این که باید دربرنامه ششم توسعه مسائلی مانند اقتصاد مقاومتی، اشتغال و خروج از رکود مورد توجه جدی قرار بگیرد ،تاکید کرد:ما درمجلس دهم تلاش میکنیم که هر چه زودتر برنامه ششم را به سرانجام برسانیم ولی از دیگر سو لازمهی محقق شدن آن انجام نظارت واقعی و نتیجه محور بر اجرای این برنامه است.
وی ادامه داد: اگر چنین نظارتی وجود نداشته باشد سرنوشت این برنامه نیز به مانند برنامههای قبلی خواهد بود چرا که همانطور که میدانید به جز برنامه سوم توسعه ،در اجرای دیگر برنامهها به علت نبود نظارت نتیجه محور ،موفقیت چندانی نداشته ایم .