آشنایی با 12 مکان ممنوعه دنیا + تصاویر
مکان های ممنوعه بسیاری در دنیا وجود دارند که به دلایل مختلف امکان بازدید از آن وجود ندارد.
به گزارش گروه فضای مجازی به نقل از باشگاه خبرنگاران، در دنیا مکان هایی وجود دارند که شاید هیچکدام از ما خبری از آنها نداشته باشیم و یا تا بحال به دلایل مختلف امکان دیدن آن وجود نداشته باشد این بار با یک سفر مجازی این امکان برای شما محیا شده است که با این مکان های مممنوعه دنیا آشنا شوید.
/انتهای پیام/
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانههای داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانهای منتشر میشود.
پریپیات (Pripyat) - ساکنین شهر پریپیات اوکراین سال ها پیش بعد از فاجعه اتمی چرنوبیل مجبور به ترک شهر شدند و این مکان به یکی از مناطق ممنوعه تبدیل شد.
مونتودر (Mount Weather) - یکی از مکانهای که افراد معمولی اجازه بازدید از آن را ندارند مونتودر است.
این مکان پناهگاه اضطراری ریس جمهور ایالت ورجینیای امریکاست.
مرکز اسناد و پروندههای واتیکان - بیش از ۸۰ کیلومتر قفسه اسناد و مدارک در مرکز اسناد و پرونده های واتیکان قرار دارد که مردم این شهر به آن دسترسی ندارند.
جزیره نورث سنتینل (North Sentinel Island) - جمعیت بومیان ساکن جزیره سنتینل چیزی بین ۵۰ تا ۴۰۰ نفر است که سابقه حمله به مردم را دارند. به همین دلیل، جزیره توسط دولت هندوستان حفاظت می شود و کسی اجازه ورود به این جزیره را ندارد.
غارهای لاسکوکس (The Lascaux Caves) - یکی دیگر از مکان هایی که ورود ممنوع است در آنجا این غار است که تعدادی از شگفتانگیزترین آثار بهجا مانده از انسانهای اولیه در این غار قرار دارند و به دلیل Co2 خروجی بازدم انسانها، این نقاشیهای حساس کمکم در حال نابودی بودند. همین مسئله باعث شد که دولت فرانسه ورود به این غارها را منع کنند.
معبد ایسه گرند شراین (Ise Grand Shrine) - این مکان هر ۲۰ سال یکبار تخریب و دوباره از نو ساخته میشود قدمتش به قبل از میلاد باز می گردد و تنها خانواده های سلطنتی اجازه ورود به این مکان را دارند.
جزیره مارها - زیستگاه بیش از ۵۰۰۰ مار زهرآلود است و کمتر کسی پیدا می شود که تمایل به ورود به این مکان را داشته باشد.
منطقه ۵۱ - محلی برای نگه داری اطلاعات فوق سری مربوط به فضاییها و محل تست بمبهای نظامی و هواپیماهای امریکایی است.
تپه منوید (Menwith Hill) - این مکان یکی از بزرگترین پایگاهای مخابراتی و جاسوسی است که توسط نیروی هوایی سلطنتی و آژانس امنیت ملی ایالات متحده آمریکا مدیریت و زیر نظر دولت محافظت میشود.
/انتهای پیام/
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانههای داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانهای منتشر میشود.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *