آشنایی با هواپیماهای بزرگ جهان + تصاویر
هواپیماهای ی بزرگ جهان بیشتر در ترابری هوایی و نظامی کاربرد دارند.
به گزارش گروه فضای مجازی به نقل از عصر ایران، در ادامه با 10 هواپیمای بزرگ و پهن پیکر جهان آشنا خواهید شد.
/انتهای پیام/
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانههای داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانهای منتشر میشود.
لاکهید مارتین سی-۱۳۰جی سوپر هرکولیک هواگرد ساختِ کارخانه لاکهید مارتین در کشور ایالات متحده آمریکا است که در سال ۱۹۹۶ ساخته شد. نخستین استفاده کنندهٔ این هواگرد نیروی هوایی ایالات متحده آمریکا بوده است. این هواگرد برای نخستین بار در ۵ آوریل ۱۹۹۶ میلادی مورد استفاده قرار گرفت.
آنتونوف ای ان-۱۲ یک هواپیمای ترابری است که دارای چهار موتور توربوپراپ است. این هواپیما مدل نظامی هواپیمای آنتونوف-۱۰ است.
کاوازاکی سی-۱ یک هواپیمای ساختِ کارخانهٔ صنایع سنگین کاوازاکی است. این هواپیما برای نخستین بار در ۱۲ نوامبر ۱۹۷۰ میلادی مورد استفاده قرار گرفت.
آنتونوف ۲۲۵ مریا یک هواپیمای باری-ترابری طراحی شده توسط آنتونوف شوروی پیشین است که پس از فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی تولید آن در اوکراین دنبال شده و در عین حال بزرگترین هواپیمای بالثابت جهان است. این هواپیما را میتوان نسخه بزرگ شده هواپیمای آنتونوف-۱۲۴ دانست.
آنتونوف-۱۲۴ An-124 معروف به کندور Condor یک هواپیمای غیرنظامی ساخته شرکت آنتونوف کشور اوکراین است. طراحی این هواپیما از اواخر دهه هفتاد میلادی شروع شد و نخستین پرواز آن در آوریل ۱۹۸۲ انجام شد. کاربرد تجاری آن از سال ۱۹۸۶ شروع شد. تا پیش از ساخت ایرباس آ-۳۸۰ این هواپیما بزرگترین هواپیمای با تولید انبوه جهان به حساب میآمد.
آنتونوف ایان-۲۲ یک هواپیمای ساختِ کارخانه آنتونوف در کشور اتحاد جماهیر سوسیالیستی شوروی است که در سال ۱۹۶۶–۱۹۷۶ ساخته شد. نخستین استفادهکنندهٔ این هواپیما نیروی هوایی شوروی بودهاست. این هواپیما در ۲۷ فوریه ۱۹۶۵ میلادی نخستین پرواز خود را انجام داد.
سی-۱۷ گلوبمستر ۳ بزرگترین و مجهزترین هواپیمای باربری موجود در نیروی هوایی آمریکاست. این هواپیما توانایی رساندن انواع بار و نیروها را با سرعت بالا به پایگاههای منطقهٔ نبرد را دارد. این هواپیما در عین حال میتواند نیروهای تاکتییکی را از جایی به جایی دیگر جابهجا کند. دیگر ویژگی آن توانایی جابهجایی مجروحان جنگی در شرایط سخت است. این تواناییهای متفاوت باعث افزایش قدرت ناوگان باربری نیروی هوایی آمریکا در سراسر جهان شده است. اثرگذاری حمل نیروها با هواپیما به توانایی آنها در انتقال سریع و مداوم نیروها به نزدیکترین مکان ممکن در میدان جنگ مربوط است.
هواپیمای ایلوشین 76 یا کاندید (اسمگذاری ناتو) هواپیمای ترابری و چند منظوره استراتژیک و 4 موتورهای است که در سال 1967 به عنوان یک هواپیمای باربری در نظر گرفته شده بود و به عنوان جایگزینی برای هواپیمای آنتونوف 12 محسوب می شود. این هواپیما اصلاً به منظور انتقال ماشین آلات سنگین به دورترین و فقیر ترین مناطق روسیه طراحی شده بود.
/انتهای پیام/
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانههای داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانهای منتشر میشود.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *